Újabb siker a Gitáros estéken

Ezzel a címmel tudnám leginkább jellemezni a kedd este történteket. Kiss Dániel és Baán Roland, vagyis a DAN ‘N’ ROLL az est végére igazán nagy „bulit” kerekített. A koncert elején mindenki ült, mint a kisiskolások, aztán a Jamie Winchester, U2, Robbie Williams, Maroon 5, Seal, Oasis, Bon Jovi, George Michael (és még sok más neves énekes) slágerek meghozták a várt eredményt. A program végére sikerült megénekeltetni a közönséget is, a Proud Mary-t már a fiúkkal együtt énekelték.

dsc07647

Persze ehhez az Utca Zenéről ismert duó talpraesettsége, humora, „minden helyzetből jól kivágom magam” tehetsége is kellett. De szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy verhetetlen koncertnek lehettünk szem és fültanúi, bár néha féltem, hogy Dani leesik a székről annyira belelendült az éneklésbe. 🙂 Reméljük, hamarosan újra látjuk őket az egyetemen.

Addig is, aki Gitáros estékre vágyik, annak március 4-én 19:00-kor világzenei est a SAMBA DE LA NOCHE zenekarral, március 23-án 19:30-kor pedig a Szponzort keresünk zenekar előadása a megoldás. Higgyétek el, megéri eljönni! 🙂