1. D!RH körlevél

WARNING! SCHMITTIFIED PAGES!

Első Körlevél

ELINDULT

!!!!!!!!!!!!!!!!

MOST MÁR OFFISÖLLI VEN VAN

!!!!!!!!!

DÖRGEDELEM, KORTESDALFESZTIVÁL, ERESZDELAHAJAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SOK FELKIÁLTÓJEL ÉS KEPSZLOKK RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Let’s get ready to rumble!!!!! Azaz készüljél fel a dörgedelemre!!!!

Lehetett volna így is kezdeni, de mi inkább a hagyományos dörgedelemmel dörögtünk bele a dörgedelmes éjszakába. Pontban éjfélkor kettőspont (mondta az Encsi és kiszállt a buliból) felszólalt az S & M Metallica Ecstasy of Gold című dörgedelmes muzsikája, amivel hivatalosan is elkezdődött a huszonnegyedik Veszprémi Egyetemi Napok, azaz az iksz iksz i v VEN!

Mindenki erre várt már, amióta világ a világ, de legalább egy éve, hogy újra eljöjjön a kánaán és az önfeledt szórakozás és a büntetlen tegeződés időszaka. Kihirdettük az alapszabályokat, és pediglen nincs tegeződés, nincs rosszkedv, de van önfeledt szórakozás, zavaros egyveleg és jókedv, míg alkonyattól pirkad!

(mondta Encsi, hogy ezt így kell írnunk, ő a mi külön bejáratú, házi windóz vörd hejjesírás-hibalyavító szakértönk)

Dzsozi itt kérdezte meg, hogy lesznek-e a körlevélben karakterek – a választ következő számunkból megtudhatjátok.

Szóval … ott tartottunk, hogy … dörgedelem megtörtént, majd lemondattuk az összes felsővezetőt, és mindenki egyenjogú lett, az éjszaka nappallá lett, és rektorunk megnyitotta a VEN-t. Ezt követvén a zsűri lépett a színre, akik nem mások, mint:

· A Petőfi Színház társulatától, a nő, aki nem veri nagy dobra, hogy ő a művészetek földre szállt istennője, az egyetlen – DOBRA MÁRIA!!

· A képtelen képek képregényes fényképezője, aki a naplót nem az emlékeinek, hanem a hivatásának tekinti – GÁSPÁR GÁBOR!!

· Az egyetlen néma kereplő tulajdonosa, akitől az összes női szív egyből BEKattan, az 1978-as év DiákRektora – BURKA BEK TIBOR!!

· A szókimondó bemondó, aki hatásos fellépéssel jár-kel színpadon és képernyőn egyaránt – HATÁS ANDREA!!

· A Szervezési és vezetési Tanszéktől az oktató, aki termel, menedzsel, és hobbiszinten VEN-es videókat készít – KOVÁCS ZOLTÁN!!

· Az I épület befalazott diákja, az ex-diákrektor jelölt, akinek nem csak az északi oldala MOHÁs – MÉSZÁROS MÉSZI PÉTER!!

· A városi elöljáró, akinek nem kell fizetni, hogy hazataxizzon – TAKÁCS LÁSZLÓ ALIAS TAXI!!

· A  nő, aki MELLett nem lehet szó nélkül elmenni, az igazi titkárnőtípus – KONDOR ANETT ALIAS VENETT!!

· A zsűri legdeltásabb tagja, aki nem mellesleg druszája a regnáló Diákrektornak – NAGY ATTILA!!

· És végül, de nem utolsó sorban, a 4-szeres világbajnok zsűrielnök, akinek a radio nem a hullámhosszokat jelenti, hanem a sugárzó boldogság forrását – NÉMETH ZOLTÁN BOHÓCZ!!

A zsűri, mint tudatosan tudjuk, szent és sérthetetlen, mindenre figyel és zsűriz egy héten keresztül.

A zsűrit követően a legfontosabb személyek, a DiákRektor jelöltek léptek a színre a saját VEN-Van-Volt-Lesz versszakukat énekelve, bemutatkozván a nagyérdeműnek, majd a hangjukat a kortesdalfesztivál alkalmával kecsegtették.

Nos (vessző) a kortesdalfesztivál … Hát a Sztár születik, az X Faktoriális és a Megacsillag összerakva és négyzetre emelve sem lenne olyan jó, mint amilyen produkciókat a csapatok prezentáltak!!!!!! Félelmetesen jó performanszokat adott elő minden csapat zenekara, énekese, jelöltje kortese és mindene!

Első ízben az InVENtors csapat lépett a világot jelentő deszkákra, és előadta vadonatúj kortesdalát, majd az Áj Em Ájronmen című Blekk Szábász muzsika csendült fel soksok füst közepette, és színre lépett ő, a nagy Gery Stark, aki Robert Downey Juniort megszégyenítő jelmezben berobbant a közönség emlékezetébe. Majd ismerős muzsika csendült fel, nem más, mint a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ ITT VAN ÚJRA ITT A VEEEEEN!!! vagyis a tavalyi fülekbe ágyazott kortesdalra ugrált a sátor.

Másodikként a VENted csapata dúdolta, sőt mi több! Beleénekelte a közönség arcába kortesdalait. Megtudhattuk, hogy idén a VEN idején börtönbe kerülünk úgy, mint Káttya és én. A közönséget szó szerint lebilincselte énekesük szépen csengő hangja, és a börtönbe zárt lányok fenomenális tánca. Ilyenkor azért felmerül az emberben az a kósza gondolat, hogy vajon milyen lenne egy női börtönbe férfiként beszabadulni … hátha megtudjuk holnap/ma/kedden!

Utat törtek maguknak a színpadon az Úttörők is, kiknek majdnem minden második szavuk ELŐRÉvel kezdődött, ám ez nem volt igaz a kortesdalaikra! Vodka barátunk és Unikum barátunk főszerepet játszott Ádám Pajtás első dlában, melyet a második követett, ami Téged vár – és téged is – és téged is – és téged is a VEN minden egyes hagyományos programjára, legyen az kortesprogram, inverzegyetem, vagy akármi. Szöszke Milch még szülinapozott is, de még így is szemtelenül fiatalnak minősül.

A Country Szimpatikus Szinfónikus Zenekar nagy izgalmat váltott ki a közönség soraiban, akiket nem más, mint a nagy VENnio Morricone vezényelt rendre és dallamra! Matt VENetton igazán érti a dolgát, egyetlen apró nűansz csúszott bele a koreográfiába, amikor valami latexruhás, hegyesfülű bőregérnek öltözött alak, ki tavalyról itt maradt (értsd: BatVEN) gitárszólójával bolygatta meg a rendet, de a DiRH szemfüles szekuricsijei hamar lekapcsolták, így a show folytatódhatott tovább.

Tibes úgy gondolta, hogy neki egy mikrofonon kívül semmi más nem kell, BÁR kortesei hűen reppelték vele a Mindennapünnepet és az „Azt mondom Pannon, mond, hogy Egyetem!” skandálást, valamint a legújabb slágergyanús trekket, a RapVEN kortesdalt. Az eredmény egészen YO! lett! A jelölt végül bevallotta, hogy mindenkit szeret, szaktól, nemtől, vallástól függetlenül. Majd elindult, hogy eleget tegyen a „minden nap ünnep, minden nap másnap” szlogennek.

Ezzel véget is ért a hétfői, erősen eseménydús éjszaka! A nép feltöltötte a csapatkocsmákat és reggelig táncolt a talpalávalókra.  Aki lemaradt róla, az tegye fel a kezét és jelentkezzen a DiRH-nál büntetése leróvásáért és bocsánatesedezésért.

Majdnem elfelejtettük! ÚJRA VAN VENKÁRTYA!!!!!

Az új generációs csomag 10 %-kal több jelöltet és rektort tartalmaz, így erre is csak azt tudjuk mondani, mint a Pokémonra: „Szerezd meg hát mind!”

Látjuk az arcod, nem érted ez mire jó – 1. Mert jó és kész! 2. Egyedi és megismételhetetlen, limitált szériás kártyák birtokosa lehetsz, amiknek már most felbecsülhetetlen értéke van! 3. Ha szerencsés vagy, alá is tudod íratni a Diákrektorokkal! 4. Ha mindez nem lenne elég, az első leggyorsabban minden kártyát összegyűjtő emberke egy fantasztikus ajándékcsomag részese is lesz, ha van olyan gyors, hogy mindenki előtt bemutassa a DiRH-nak, azaz a Diákrektori Hivatalnak, vagyis nekünk, hogy ő begyűjtötte mindet!

A mai/holnapi/keddi nap sem lesz eseményektől mentes, hiszen:

Kedden ismét a nap első felében számíthatunk több napsütésre, délután borultságig vastagodik a felhőzet, esőre, záporesőre készülhetünk. A gyakran élénk délnyugati szelet időnként erős lökések kísérik. A hőmérséklet reggel 9°C, délután 18°C körül ígérkezik. – állítja a vmeteo.

11:30-tól élő muzsika vár mindenkit az Óváros téren!

12:00-tól BEVONULÁS!!! jól felforgatjuk a várost és felvonulunk a felső kampuszra

14:30-tól a felső kampuszon a Diákrektori Hivatal jóvoltából ÉLŐ CSOCSÓBAN ÉS GIGA SZUMÓBAN mérkőzhetnek a bátrak és kipróbálni vágyók, és lesznek éhes nyuszik is 😉

18:30-tól VEN Híradó az ETV jóvoltából rengeteg ajjaj rovattal, és premier előtti előtti előttit megelőző DiRH múvi 4.0 filmbemutató!

19:00-tól a VENted csapatának adjuk át a nagysátor színpadát, hogy főműsorukat és filmjüket prezentálják

20:00-tól az Úttörők veszik át az irányítást, hogy mozgalmi filmjüket és főműsorukat a nagyérdeműnek bemutassák

FELJELENTÉSEK ÉS A DICSŐ ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETTLEN ISTENI PÁTOSZBAN ÚSZO, FÉNYES TEKINTETŰ DIRH ITÉLETEI:

A Diákrektori Hivatal a hétfői napon kegyes volt minden feljelentetthez, ezért nem születtetik ítélet, ám aki random szeretne ítéletet hozatni bárkire, tegye meg javaslatát az alábbi űrlapon!