A tavalyi motornyertes idén is részt vesz a Harley-Davidson Open Road Festen!

Minden idők legértékesebb fesztiválnyereménye! Egy Harley-Davidson Iron 883-as motort nyerhet az a szerencsés, aki részt vesz a nyereményjátékban és a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest-en.

A játékban való részvételhez csak egy gyors regisztráció és természetesen a fődíjhoz némi szerencsére van szükség. Több tízezer fesztiválozó közül került ki győztesen tavaly Hikádi Dezső, aki alig hitt a fülének, mikor a Fesztiválról hazatérve barátai mesélték, hogy ő nyerte a Harley-t. “Gyerekkorom óta szenvedélyes motoros vagyok, ahogy az egész baráti társaságunk is. Borzasztóan örültem tavaly a nyereménynek, az egész család imádta az új Harley-t. Ki is használtuk gyorsan, több nagy túrára vittük a környéken, körbementünk a Balaton körül.”

 nyerjo-241x160

Dezső természetesen idén is jön az Open Road Festre, náluk ez évek óta a nyár kötelező programja. “Természetesen idén is lent leszünk Alsóörsön egész héten, Csopakon lesz szállásunk egy jó barátomnál. Ki tudja, hátha idén is szerencsés kezem lesz a nyereményjátékon, de nem vagyok telhetetlen, örülnék, ha most valaki más tapasztalná meg azt az érzést, hogy milyen nyerni egy Harleyt. Gyönyörű gépet ajánlottak fel a szervezők, biztosan jó gazdára talál!” – mesélte a tavalyi boldog nyertes.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők júniusban, 4. és 8. között, Alsóörsön az Európa kempingben. A fesztivál idei nyereményjátékára már elkezdődött a regisztráció, érdemes benevezni a páratlan nyereményért. Mindenki egyformán esélyes, semmi mást nem kell tenni, mint regisztrálni és élvezni a fesztivált! Egy szerencsés pedig június 7-én, szombaton boldog tulajdonosa lesz a Harley-Davidson Iron 883-nak, és jövő nyáron már két keréken érkezhet az Open Road Festre!