Bet365 üdvözlő bónusz 15,000Ft

Bet365 belépés

bet365 – az brit fogadóiroda, amely ma már vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a sportszerencsejátékokban, világszerte 63 000 000 felhasználóval számol, köztük Magyarországon is. A 150 országban tevékenykedő vállalatot 2000-ben alapították Máltán, ahonnan egyre több országra terjeszti ki befolyását.

Alkalmazottként a vállalat több mint 5000 hozzáértő embert foglalkoztat, akik mindig szívesen segítenek az ügyfeleknek problémáikban, visszajelzést adnak nekik, és segítenek a pénzügyi vitákban.

A bet-365 egy sokak által ismert márka, amelyet a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) szabályoz a P1812-es számmal, a vállalat az MGA/B2C/532/2018-as engedély alapján működik.

A bukméker egy weboldalon keresztül fér hozzá a fogadásokhoz és a kaszinóhoz. Az úgynevezett „Single Wallet” rendszerrel mindkét szekció használata egyszerűen egyetlen fiók regisztrálásával lehetséges.

Amellett, hogy az ügyfelek 25 sportág egyikére fogadhatnak, olyan szerencsejátékokkal is szórakozhatnak, mint a nyerőgépek, a kenó, a lottó, az élő kaszinó és a póker.

A szerencsejátékokat az Ecogra – eCommerce and Online Gaming Regulation and Assurance irányítja, és a játékok minőségét és tisztességességét évente vizsgálják. A fő szerencsejáték-szállítók a következők: Microgaming, IGT, Playtech, ami garantálja a tisztességes és biztonságos játékot.

A bukméker a Thawte SSL webszerver adattitkosítási rendszerét használja az ügyféladatok teljes körű védelme érdekében. Ez titkosítja a kiszolgálóra küldött vagy onnan érkező összes adatot. A sportpiac minden sportágat lefed, beleértve a kiber-sportokat is; a bet365 11 virtuális sportágat kínál, a kiber-sportok kategóriájának 10 legjobb játékát. A bukméker minden évben több mint 150 000 sporteseményt közvetít, amelyeket minden ügyfél megtekinthető.

Bet 365 kezdőlap

A bet365 fő előnyök a következők:

 • teljesen lefordított felület
 • mobil hozzáférés
 • alkalmazás IOS és Android-on is
 • közvetlen hozzáférés az oldalhoz, alternatív linkek nélkül
 • legmegbízhatóbb fizetési módok
 • ázsiai hendikep
 • részleges, automatikus és teljes kifizetés
 • a legmagasabb odds a magyar piacon
 • streaming szolgáltatás

Az oldal nagyon felhasználóbarát, hirdetések nélkül, és minden kategória látható és szabadon hozzáférhető. Magyarországon nem talál jobb fogadóirodát, ahol a képviselt sportágak sokfélesége és az oddsok között olyan egyensúly lenne, mint a Bet365-nél.

A bukméker egyetlen hátránya, hogy a fizetési módok közül hiányzik az e-pénztárca. Az utóbbi időben sok szerencsejáték cég, köztük a Bet365 is, elhagyta a Scrill és a Neteller szolgáltatást, ami némi kellemetlenséget okoz azoknak, akik megszokták az elektronikus átutalások használatát.

Alternatív link bet365-hez

Bár a szerencsejáték-ágazat már régóta legális Magyarországon, az államon kívül regisztrált fogadóknak mégis kötelesek egy másodlagos szervert üzemeltetni, hogy adataikat Magyarországon tárolják.

Ez egy meglehetősen költséges eljárás, amely utána adókötelezettségeket kell teljesíteni a hatóságok felé, ezért minden offshore zónában (Málta, Gibraltár vagy Curacao) engedélyezett vállalat alternatív linkeket használ, hogy megkerülje a helyi hatóságok által blokkolt weboldalakat. Ez nem jelenti azt, hogy az ügyfelek biztonsága sérülne, csak azt, hogy a vállalat Máltán szabályozott és adót fizet (a bet365 különösen Máltán szabályozott). A weboldalra mutató linkeket az interneten a böngészőbe bet365-t írva találja meg. Ha ellenőrizni szeretné, hogy a megfelelő oldalról van-e szó, menjen az oldal láblécébe, és kattintson a „Rólunk” menüpontra, ahol minden részletes információ megtalálható a bukmékerről. Íme néhány link, amelyet Magyarországon belül használhat:

 • bet365.com;
 • allsport365;
 • bet365.en;
 • 788-sb;
 • 878365.com;
 • 288365.com;
 • 635-288.com;
 • 288-563.com;
 • 788-sb;
 • 121-365sb;
 • alsport365;
 • sportgiochi365.

Bet365 regisztráció – Bet365 fiók létrehozása

Bet365 regisztráció

A bet365-nél történő regisztráció fő feltétele, hogy Ön 18 éves legyen. Miután az ügyfél kitöltötte a szükséges belépési adatokat, a bukmékernek joga van kérni az életkor igazolását. Ez a felelős és biztonságos bet365 szerencsejáték egyik alapszabálya.

Az oldal jobb felső sarkában van egy világossárga regisztrációs gomb, amelyre ha rákattint, egy speciális űrlapra jut, amely üres mezőket tartalmaz, amelyeket kell kitöltenie. Lépésről lépésre adunk utasításokat:

 1. Adja meg a lakóhelye szerinti országot a legördülő listából való kiválasztással.
 2. A következő lépés a nem, a születési dátum, a keresztnév és a vezetéknév.
 3. A visszajelzéshez írjon fel egy érvényes e-mail címet és egy kapcsolattartási telefonszámot az országkóddal együtt.
 4. A „Cím” oszlopban meg kell adni az országot, ahol az ügyfél jelenleg tartózkodik, az Ön jelenlegi címét. Ezen kívül megírhatja a lakcímét is, ha az eltér attól, ahol jelenleg lakik.
 5. Hozzon létre bejelentkezési adatot és jelszót, amely 6-14 alfabetikus vagy szimbolikus karakterből áll.
 6. Ezután következnek azok a mezők, amelyekbe a webhely tagja beírja eredeti biztonsági kódját. Emlékezzen rá, vagy írja le. Szüksége lehet rá, ha a fiókját letiltották.
 7. Ezután el kell olvasnia és el kell fogadnia az adatvédelmi szabályzatot, és a gomb melletti négyzet bejelölésével el kell fogadnia az együttműködési feltételeket.
 8. Miután rákattintottál a „Fiók létrehozása” gombra, várd meg az első bejelentkezési linket, amely általában néhány percen belül megérkezik az e-mail címedre.
 9. Kövesse a felhasználónevét és jelszavát.

Ne feledje, hogy a bukmékernek megadott információknak pontosnak kell lenniük. Ha az üzemeltető csalással gyanúsítja Önt, akkor az ügy tisztázásáig letilthatja a számlát, vagy felfüggesztette a tevékenységét.

Egy ügyfél csak egy számlát nyithat egy IP-címről.

Ha bármilyen adatot megváltoztatni, azt a személyes fiókjában (a „Személyes adatok” kategóriában) kell jeleznie.

Miután bejelentkezett felhasználónevével és jelszavával, hozzáférhet a tranzakciós előzményekhez és az aktuális egyenleg hez.

Ha a regisztrációtól számított 365 napon belül nem köt fogadásokat, a számlája automatikusan törlődik, még akkor is, ha az egyenlege pozitív.

Számlája igazolása a BET365-ön

Miután regisztrált taggá vált a bet365-nél, jogosult az első befizetésre és sport- vagy kaszinó játékokra való fogadásra.

A vállalat azonban csak akkor engedélyezi a pénzfelvételt, ha megerősítette a számlaadatait.

A személyes szekrényben meg kell erősítenie a személyazonossági okmányok másolatát (személyazonossági és lakcímigazolás), és a hitelesítés gomb megnyomásával el kell küldenie a kérelmet.

A biztonsági szolgálat 48 órán belül ellenőrzi az adatokat, és tájékoztatja Önt az ellenőrzés módjáról. Ha az adatok pontosan megegyeznek a megadott másolattal, akkor a készpénzfelvételhez való hozzáférés biztosított.

Az ellenőrzést a fiók létrehozásától számított 30 napon belül kell elvégezni.

A kezdőlap felülete nagyon könnyen kezelhető, szürke háttérrel rendelkezik, és a tetején gombok találhatók, amelyek a megfelelő kategóriákhoz vezetnek: „Sport”, „LIVE”, „Kaszinó és játékok” és „Promóciók”.

A bal felső sarokban található a sárga regisztrációs gomb és a bejelentkezés gomb.

Az oldalsó menü minden piactípust tartalmaz, szakterületenként strukturálva, kezdve a gyakran látogatottakkal és befejezve a különleges ajánlatokkal.

A bet365 jobb oldalán láthatja a jelenleg elérhető élő eseményeket és promóciókat.

A bukméker alapértelmezés szerint tört szorzókat használ, ha más rendszerben szokott számolni, a kezdőlapon átállhat az amerikai rendszerre. Itt kiválaszthatja a nyelvet is, információkat olvashat a bukméker alapítványáról. Olvassa el a tevékenységének jogszerűségét igazoló dokumentumokat, a fogadások eredményeit, és kapjon választ a fogadásokkal, a mérkőzés előtti vonalas oddsokkal és a LIVE kategóriával kapcsolatos kérdéseire.

Az ügyfél profilja információkat tartalmaz a teljesített és folyamatban lévő kifizetésekről, a megjátszott és folyamatban lévő tétekről. Itt kiválaszthatja a pénznemet és a fizetési módot a pénzügyi tranzakciókhoz, megismerheti az általános kérdéseket a FAQ szakaszban, és megtudhatja a visszajelzésekkel kapcsolatos elérhetőségeket.

Hogyan kell betenni a Bet365-be

Bet365 fizetési módok

Mielőtt kiválasztja a bet365 egyik fizetési módját, ismerje meg a „Felelősségteljes játék” kezdőlap láblécében, és állítsa be a befizetési limitet a személyes oldalon. összegét 24 órára, 7 napra vagy 30 napra korlátozhatja.

A függőség teszteléséhez a legjobb, ha ezt az opciót állítod be, hogy biztosan ne költesz többet a szükségesnél.Az aktivitásfigyelést a személyes oldalon a megfelelő gombra kattintva találja meg: a rendszer megmutatja az elmúlt 7, 30 vagy 365 nap adatait.

összegét 24 órára, 7 napra vagy 30 napra korlátozhatja.

A jobb felső sarokban láthatja az aktuális egyenlegét, mínusz az adott időpontban függőben lévő fogadások.

A bukméker csak bevált fizetési módokat használ a weboldalon, rövid feldolgozási idővel és tranzakciós díj nélkül.

Az üzemeltető több tucatnyi fajta valutát fogad el, köztük eurót, dollárt és forintot.

Ha egy játékos nemzetközi valutában fizet, az automatikusan átváltásra kerül forintra.

A weboldalon a következő módon lehet befizetni:

– Visa, Electron, Maestro és Mastercard hitel- és betéti kártyák, legalább 5 EUR és legfeljebb 40 000 EUR összegű tranzakciónkénti kifizetéssel. A jobb felső sarokban láthatja az aktuális egyenlegét, mínusz az adott időpontban függőben lévő fogadások.

A bukméker csak bevált fizetési módokat használ a weblapon, rövid feldolgozási idővel és tranzakciós díjak nélkül.

Az üzemeltető több tucatnyi fajta valutát fogad el, köztük eurót, dollárt és forintot.

Ha egy játékos nemzetközi valutában fizet, az automatikusan átváltásra kerül forintra.

A weboldalon a következő módon lehet befizetni:

 • Visa, Electron, Maestró  A tranzakció megerősítése másodpercekig tart.
 • Paysafecard előre fizetett kártyával, amelynek minimális összege 5 euró, maximális összege pedig 1000 euró. Az átutalás azonnali és ingyenes.
 • Banki átutalással, minimum 100 euró befizetéssel és maximum 150.000 euró jóváírással. A fizetés forintra történik, és a kifizetés a számla ellenőrzését követően 2-10 munkanapon belül megérkezik.

A hitelkártyával vagy bankkártyával történő befizetéshez válassza ki a kívánt fizetési módot a személyes területen, megadva a kártya adatait és a befizetendő összeget. Emlékeztetjük, hogy a tranzakció végrehajtásához a kártyának a számlatulajdonosé kell lennie.

Ha paysafecard előre fizetett kupont használ, akkor azt először egy magyarországi szaküzletben kell megvásárolnia, és egy bizonyos összeget kell befizetnie a számlájára. Ezután válassza ki a „Befizetés paysafecardon keresztül” lehetőséget a személyes oldalon, és írja be az összeget a megjelenő mezőbe. A vásárlót ezután átirányítják az e-utalvány weboldalára, ahol megadja személyes 16 számjegyű pénztárcaszámát, és megerősíti a tranzakciót.

A bet365-ön keresztül történő átutalások némi időt vehetnek igénybe, ami közvetlenül a kibocsátó banktól függ, ahol az ügyfél számlája van. A számlaszámot a bankszámlára kell beírni. Amint a pénzösszegek jóváírásra kerülnek a számlán, az ügyfél értesítést kap arról, hogy a betétet jóváírták.

Bet365 pénzkivonás

A kifizetések a befizetésekhez hasonló módon történnek.

Az ügyfélnek el kell mennie a személyes oldalra, és a „Visszavonás” gombra kell rákattintania.

A kifizetési módok listájában látni fogja:

 • Visa, Electron, Maestro és Mastercard hitel- és bankkártyák, minimum 5 € kifizetéssel és maximum 30.000 € egyedi kifizetéssel. Minden kifizetés ingyenes, és 1-5 munkanapot vesz igénybe a feldolgozása.
 • Paysafecard Prepaid kártyák, minimum 5 euró kifizetési összeggel és maximum 2500 euró kifizetéssel. A tranzakció 24 órán belül megtörténik.
 • Banki átutalás, minimum 10 EUR kifizetési összeggel és maximum 50 000 EUR jóváírással. A fizetés forintban teljesül, és 2-10 munkanapon belül kerül feldolgozásra.

A kifizetés megjelenik a bankszámlakivonatban a myAlpari rendszerben. A bukmékernek vannak bizonyos követelményei: annak érdekében, hogy a számláit ne kelljen minden alkalommal biztonsági ellenőrzésnek alávetnie, a kifizetéseket ugyanabban az elszámolási rendszerben kell teljesíteni.

Bet365 Üdvözlő bónusz sportoláshoz

Bet365 bónusz

A weboldalon az új ügyfeleknek szóló üdvözlő bónusz „Új ügyfél” promócióként van feltüntetve. A feltételek részeként akár 15 000 forintnyi fogadási kreditet is kaphatsz.

Az üdvözlő bónuszban való részvételhez regisztrálnod kell, és legalább 1500 forintos befizetést kell teljesítened, majd aktiválnod kell a részvételt a számládon belül a „Saját ajánlatok” – „Jelentkezés most” menüpontra kattintva.

A bukméker automatikusan jóváírja az összeg 100%-át, és 15 000 forintot biztosít a számlán. Ez elegendő összeg ahhoz, hogy elkezdj játszani anélkül, hogy elveszítenéd a saját befektetésedet.

A krediteket bármely piacon felhasználhatja parlay és egyéni fogadásokhoz.

A sportfogadás minimális szorzója 1,20.

Ha szeretné kihasználni a bukméker ajánlatát, kattintson a „Hitelek felhasználása fogadáshoz” gombra, amikor létrehozza a fogadószelvényét.

A kreditek 30 napig érvényesek.

A promócióban való részvételhez banki átutalással vagy hitelkártyával történő fizetést fogadunk el. Az előre fizetett kártyát nem veszik figyelembe a számítás során.

Egyéb érdekes sportbónuszok

Bet365 részvények

„Futball Expressz”

Több mint 80 olyan sportesemény áll rendelkezésre a Football Express promóciójában, mint az angol Premier League, Ligue 1 és 2, FA Kupa, AFL Kupa, skót Premier League, német Bundesliga, olasz Serie A, UEFA Bajnokok Ligája, francia Ligue 1, dél-amerikai régió stb., ahol a tét akár a tét 70%-át is megnyerheti (győzelem esetén).

A parlay-nek 3 vagy több mérkőzés előtti eredményt kell tartalmaznia olyan fogadási típusokban, mint például: „A tét értéke 5% és 70% között változhat a parlayben szereplő játékok számától függően. Ez a promóció nem kombinálható más promóciókkal, és nem használható fel más bónuszokkal vagy bónuszokkal.

„Parlay bónuszok”

Promóció olyan sportágakra terjed ki, mint a kosárlabda, baseball és jégkorong. 70%-os bónuszt lehet kapni egy sikeres parlay-ért.Erre a promócióra a következő típusú, 2 vagy több kimenetelű fogadások alkalmazhatók: hendikep, vonal, hendikep, teljes játék, előny az első félidőben (második félidő), stb.

A bónuszt a fogadási szelvényen szereplő események száma alapján kapja. Ha nyer, a nyereményt azonnal jóváírjuk a tényleges fogadási számláján. A promócióban részt vesznek a legnagyobb kosárlabda-bajnokságok, NHL- és világbajnoki mérkőzések, amerikaifutball-versenyek – NFL, japán és koreai baseball-bajnokságok stb. is. Akár 100 000 eurót is nyerhet!

„Korai kifizetés”

A versenyszámok listája számos jelentős futballeseményt tartalmaz (több mint 80 eseményt).Az ügyfél azt csapatolja meg, hogy az egyik vagy másik csapat 2 góllal fogja legyőzni az ellenfelét. Ez az ajánlat csak a labdarúgó-mérkőzés előtti piacokon működik.

Ha a jóslatod helyesnek bizonyul, a bónusz még a forduló előtt kifizethető. A bónusz összege a tét összegétől függően változik.

A promóció nem vonatkozik a sorsolásokra tett fogadásokra.

„Helyettesítési garancia”

A Csere garanciája futball promóció ingyenes fogadási bónuszokat biztosít, ha egy játékost az első játékrészben lecserélnek. A promóció a meccs előtti piacra érvényes.

Bet365 casino üdvözlő bónusz

Bet365 kaszinó bónusz

Bet 365 bónusz kaszinó

Használja ki a nagyszerű lehetőséget, hogy 100%-os bónuszt kapjon 30.000 Ft-ig. Ehhez a Kaszinó – bet365 oldalra kell menned, majd három lépést kell követned:
1. Letét 3.000 Ft, válassza a „Kérés” mezőt;
2. 100% bónusz új játékosoknak, akár 30.000 Ft-ig;
3. Játssza meg a befizetett összeget és a bónuszt 20-szor a megfelelő játékokban.

A bónusz nem használható fel az élő osztós játékokon, valamint a Blackjack Surrender, Blackjack Switch, Savage Jungle, Shields of Rome, The Great Reveal, Tip Top Totems játékokon.

A kaszinó üdvözlő bónusza 30 napig érvényes. Ha a fogadási feltételek nem teljesülnek, a bónusz törlésre kerül.

Egyéb érdekes promóciók a Casino-ban

WinorSpin

A WinorSpin egy minden szerdán megrendezésre kerülő promóció. Az ügyfélnek meg kell erősítenie részvételét a hét adott napján.

 • A minimális tét összege 50 $;
 • Tízszeres rollover.
 • Ha nyer, a fogadóiroda legfeljebb 25 dollárig megduplázza a nyereményét.
 • A veszteséget 5 szabad pörgetés kompenzálja a bukméker szabályai által meghatározott kvalifikációs játékokban. Többek között: Berserkers Odin´s Warriors, Bust the Vault, Colt´s Law, Pride of the Serengeti és Valley of the Phoenix.
 • Az ügyfelek a promóció végét követő napon kapják meg nyereményüket.
 • A mobilfelhasználók és akik letöltötték a bet365 alkalmazást, részt vehetnek a promóciós játékokban.

Az „Ingyenes pörgetések sorsolása” promóció állandó jelleggel érvényes. Ha aktív tag vagy, és már a legtöbb nyerőgépet kipróbáltad, könnyen nyerhetsz akár 500 ingyenes pörgetést is!

 • A jogosultsághoz a játékosnak legalább 10 dollárral (vagy a helyi valuta forintban kifejezett ellenértékével) kell rendelkeznie a számláján.
 • A nyerőgépeket öt egymást követő napon kell játszani, és naponta 10,20, 50 vagy 100 pörgetést kell nyitni!
 • A minimális tét $0,10 pörgetésenként.
 • A selejtező játékok a következők: Book of Horus, Curse of the Bayou, Magic Forge, Promise of Persia, Underground Apocalypse és Wrath of the Deep.

Ha egyszer 500 ingyenes pörgetést kaptál, akkor a pörgetéseket akár 7 napig is felhasználhatod bármelyik nyerőgépen és videojátékon.

Dual Drop Jackpot

A Bet365 automatikus belépést kínál a heti Dual Drop Jackpotba.

Ehhez vagy egyszeri 10 eurós tétet teszel, és megkapod az első sorsjegyedet, vagy 100 eurót teszel fel a játékban, és részt veszel az aktuális hét minden sorsolásán. A pénznyereményeken kívül több ezer egyéb nyeremény is elérhető az üzemeltetőnél.

A jackpot teljes összege elérheti a 100 000 eurót (vagy ennek megfelelő összeget helyi valutában). Folyamatos sorsolások vannak:

 • 1 nyeremény 10 000 euró;
 • 2 nyeremény 2500 euró értékben;
 • 10 nyeremény 1000 euró értékben;
 • 40 nyeremény 250 euró értékben;
 • 100 eurós nyeremények 100 euró értékben;
 • 200 nyeremény 50 euró értékben;
 • 2000 nyeremény 20 euró értékben.

A weboldalon a „Promóciók” menüpont alatt található minden típusú kvalifikáló játék.

Sportfogadás a Bet365-nél

Sportfogadás a Bet365-nél

A sportág a lehető legszélesebben képviselteti magát a Bet365 weboldalán. A fogadási lehetőségek száma a piacon elérheti a 400 lehetőséget, beleértve az európai és ázsiai hendikepeket is.

A felső sávban a „Sport” gombra kattintva megnyílik a bal oldali oldalmenü, ahol az összes sportágat kategorizálva találja: népszerű, téli sportok, motorsportok, kibersportok, speciális fogadások stb.

A bukméker minden szurkoló számára, függetlenül a sportági preferenciáktól, a fogadások széles skáláját kínálja a futballtól, baseballtól, jégkorongtól, kosárlabdától, tenisztől kezdve a gael futballon, gyorskorcsolyán, gyorskorcsolyán, lóversenyen és kutyaversenyen át a gaelic footballig.

A top események kategória tartalmazza a legmagasabb oddsú mérkőzéseket. Azoknak, akik még csak most kezdik a fogadások világát, javasoljuk, hogy látogassanak el az „Odds Under 2.0” szekcióba, és a mérkőzés statisztikáit tanulmányozva tegyenek néhány egyéni fogadást.

Mindegyiknek a felülete könnyen használható és nagyon magától értetődő. Ha például a futballt választja, akkor megnyílik egy ablak az aktuális vagy a közeljövőben lejátszandó mérkőzésekkel. Itt megnézheti a statisztikákat is, láthatja, hogy milyen mérkőzésekre kerül sor, és megtudhatja a mérkőzések számát és az oddsokat.

Ha az ügyfél a fogadás mellett dönt, az oldal alján fogadhat a győztesre. Ha az ügyfél már ismeri az oddsokat, akkor lehetőség van fogadást kötni a győztesre, például: mindkét csapat gólt szerez, szögletek száma, hendikep, dupla odds, pontos eredmény és egyéb. Ha bármelyik fogadásra kattint, a rendszer a következő mérkőzésekre irányítja át, ahol az adott típusú mérkőzésre kínált nyereményszorzókat is láthatja. Ez a legegyszerűbb és leggyorsabb az ügyfél számára.

A mérkőzéseket országok szerint lehet strukturálni. Ehhez nyissa meg az oldalsó menüt, válasszon ki egy sportágat, és írja be az ország nevét a felső sorba.

Ahhoz, hogy egy szelvényt alkosson egy adott mérkőzésre, csak kattintson a tét jobb oldalán található esélyekre, és adja meg a szelvényen a tét összegét is.

Exkluzív „Bet Designer” opció

A sportpiaci funkciók megkülönböztető jellemzője a fogadási konstrukció. Az esélyeket maga is kiszámíthatja, amikor az egyes kimeneteleket hozzáadja a fogadószelvényhez. Így a játékosnak lehetősége van arra, hogy saját fogadásokat hozzon létre bármilyen típusú mérkőzésre 12 kimenetelre.

Ha például a „Mindkét csapat szerez gólt” opciót választja, adjon hozzá néhány további fogadást (melyik csapat szerez először gólt, vagy a szögletek számát), és kombinálja az eredményeket.

Az építő alkalmas a piacokkal való többszöri fogadásra is:

 • Fő időeredmény;
 • A lőtt gólok száma;
 • Az a játékos, aki az első, második, utolsó stb. gólt lövi;
 • A sarkok száma;
 • Sárga és piros kártyák száma;
 • Mindkét csapatnak gólt kell szereznie;
 • Passzfogadás;
 • Kapura rúgások stb.

Alakítsa ki az egyes fogadásokat, majd kattintson a „Fogadáskonstruktor” opcióra, amikor az eseményre navigál. Kattintson a „Kimenetel hozzáadása” gombra a tetején, majd válasszon ki egy piacot és egy új fogadást. Az előrejelzésben használhatja a korábbi fogadásváltozatokat, és újakat is létrehozhat, a rendszer pedig minden alkalommal számolja az esélyeket. Így az előrejelzéseket maximális haszonnal teheted meg magadnak!

Virtuális sportok a Bet365-nél

A Bet365 több mint 13 virtuális sportágat kínál. Foci, tenisz, kosárlabda, amerikai foci, lóverseny, kerékpározás, krikett, golf, darts, kutyafuttatás és autóverseny a kedvencek.

A labdarúgást az Európa Kupa, a világbajnokság, a Szuperliga és a Premier League képviseli. A versenyeket 5 percenként játsszák, a fordulók és a félidők rövidebbek, mint a való életben, így szórakoztató lesz nézni a sporteseményeket, és látni, hogyan alakulnak a fogadásaid akár 30-40 percen belül! A virtuális sport inkább szórakozás, hobbi, jó időtöltés. A virtuális sportfogadás egyre népszerűbbé válik, és a és ki rombolja a valóságos sporthoz hasonlóan meg lehet jósolni a helyes eredményt, az első gólt, a több/kevesebb gólt, a gólkülönbséget, az ázsiai hendikepet, azt, hogy ki fog először betalálni, az első félidő kimenetelét és még sok mást.

Az autóversenyzésben, a kerékpározásban, a dartsban és a lóversenyzésben a győztes számára egyéni piac működik. A csalás megelőzése érdekében a játékrendszerbe véletlenszám-generátor (RNG) van beépítve.

CyberSport a Bet365-nél

Egyre több számítógépes játékos inkább a népszerű játékokban versenyez a legjobb cybersport címért: CS:CO, DOTA2 és LOL. Különleges fogadásokat tehetsz az egyes játékosokra és az egész csapatra, a verseny győztesére, az első vérre, arra, hogy ki győzi le a sárkányt, ki nyeri meg a kört, ki rombolja le a tornyot és így tovább.

A vállalatnak az olyan nagy hardvergyártókkal való együttműködésének köszönhetően, mint a Microgaming, IGT, Playtech, minden játék a legkényelmesebb módon játszható, teljes mértékben átadja a valósághű játék hangulatát, vizuális, grafikai és hangos effektusok kíséretében. Naponta több mint 50 mérkőzést játszanak, a bal oldali oldalsó fülön pedig egy statisztikai ablakot találsz az előzetes eredményekkel. Azoknak az ügyfeleinknek, akik bármelyik mérkőzést meg akarják nézni, fogadást kell kötniük az érintett eseményre, és a képernyőre kell klikkelniük a folyamatban lévő mérkőzés mellett.

Bet 365 élő fogadások és live stream

Bet 365 élő fogadás

Az élő sportpiacra való eljutáshoz kattintson a „Játékban” ikont.

Egy újabb panelt kap a rendelkezésre álló sportágakból, a focitól, jégkorongtól, kosárlabdától, tenisztől kezdve a lóversenyen át a golfig, asztaliteniszig és minifociig. Az élő piacon összesen 19 sportág van, és naponta több tucat eseményre kerül sor, s ezeket statisztikák és közvetítések kísérik.

Az élő futtatás nagyon népszerű a teniszben, mivel a játék dinamikus és előre kiszámíthatatlan. Ami fontos, hogy a pontok állapota gyorsan frissül, és könnyen megállapíthatja, hogy a következő játszmában lesz-e kettes.

A labdarúgásban az élő fogadási lehetőség segít meghatározni, hogy ki fogja lőni a következő gólt azáltal, hogy látja, hogyan változik a helyzet a pályán az adott pillanatban.

Csak a Bet365 LIVE szekciója kínál azonnali kifizetéseket. Amint a fogadást megtette, a számlaegyenlege automatikusan frissül.

Ezeket az öszszegeket új LIVE fogadásokra használhatja fel.

A mérkőzésnaptár segít a verseny kiválasztásában. A panel jobb oldalán láthatod a folyamatban lévő verseny menetrendjét. Például a „Labdarúgás” opciót választva láthatja, hogy a Leicester épp most játszik, 70 perc telt el a mérkőzésből, és a leicesteri csapat 2-1-re vezet. A grafikus statisztikák a támadások számát, a veszélyes helyzeteket és a labdabirtoklás százalékos arányát mutatják. Az eredménytáblázatban megtekintheti a csapatok korábbi mérkőzéseinek eredményeit. A résztvevő csapatokat is megtekintheti. A statisztikák nagyon részletesek, extra effektekkel és folyamatosan frissülnek… A Bet365-nek itt nincs versenytársa, minden opciót angolos pedantériával terveztek meg.

Általában a LIVE piacon a mérkőzés elején az oddsok alacsonyabbak, mint a mérkőzés előtti oddsok. Ez a játék dinamikájának köszönhető, amely bármikor átfordulhat a játékos oldalára és fordítva. Az esélyek ciklikus csökkenését piros, a növekedést zöld színnel jelöljük.

Az élő közvetítés asztali számítógépről, valamint mobileszközökről és táblagépekről is elérhető.

A vetítésekre való ingyenes bejutáshoz a résztvevőknek pozitív egyenleggel kell rendelkezniük a játékszámlájukon, és legalább egy tétet meg kell tenniük bármilyen típusú sportpiacon.

Minden élő versenyt egy speciális ikon jelez a kijelzőn. Ha a mérkőzés már elkezdődött, a gomb zöld színnel világít.

Követhetsz egy futballeseményt, fontos NBA-meccseket, valamint lóversenyeket és kutyaversenyeket az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Mexikóban és az Egyesült Államokban.

Tagadhatatlan előnye az ügyfelek számára a CASH OUT opció, amely lehetővé teszi, hogy a sportbajnokság vége előtt leállítsa a fogadást, amelyről tudja, hogy veszíteni fog.

A bukméker teljes kifizetést és a teljes fogadás lezárását kínálja, automatikus, valamint részleges kifizetést, mellyel a fogadás továbbra is játékban marad.

A visszatérítés összege attól függ, hogy a mérkőzés kezdete óta mennyit változtak az oddsok.

A teljes cash-out minden fogadásra, a részleges cash-out pedig több fogadásra, speciális egyéni fogadásokra és közvetlen halmozókra érhető el.

Az automatikus kifizetés akkor használható, ha az ügyfélnek nincs módja követni az esemény menetét. Jelzi a várható veszteség összegét, és ha ez a játék során kiderül, a tét lezárását váltja ki a verseny vége előtt.

A bet365 mobil verziója

Bet365 mobil verzió

A Bet365 mintegy 5000 embert foglalkoztat, akik a kínált tartalom minőségéről és a felület használhatóságáról nemcsak a helyhez kötött platformról, helyhez kötött, hanem a mobil eszközökről is gondot fordítanak. A mobiloldal bármely alternatív linken keresztül is elérhető.

Egy olyan felhasználói felületet fog látni, amely teljesen lemásolja az otthoni számítógépen található webhelyet. Emlékeztetünk arra, hogy a bukmékernek nincsenek hirdetései az erőforrásban, az oldalakon jelképes jelölésekkel vannak ellátva.

Ezért gyorsan megtalálhatja a keresett piactípust, és elhelyezheti a tétet. Mobileszközéről pénteken képes lesz pénzügyi tranzakciókat végrehajtani, valamint részt venni sport, virtuális sport, cybersport és kaszinó promóciókban.

A hozzáférési és a regisztrációs gombok a képernyő közepén találhatók, amely az érzékelő segítségével a kívánt beállításokra nagyítható ki, és aktív marad. A cash-out lehetőség és az élő kimeneti közvetítés, pókerversenyek, élő kaszinó – ezek és még sok minden más is megtalálható a bet365 mobil weboldalán.

Az ügyfél megváltoztathatja a felület nyelvét, beléphet a fiókjába, és kiválaszthatja a kívánt pénznemtípust. Minden lehetőség el van mentve! Az ügyfélszolgálatok éjjel-nappal elérhetők, így ha bármilyen probléma merülne fel a mobil hozzáféréssel kapcsolatban, bármikor használhatja az online chatet, írhat e-mailt vagy közvetlenül felhívhatja a menedzsert a probléma megoldása érdekében.

A Bet365 mobilalkalmazás gyorsan és egyszerűen használható, így bárhol és amikor csak akarja, használhatja.

Mobilalkalmazás Android és iOS készülékekre

A Bet365 a legapróbb részletekig átgondolta weboldalát. Azok az ügyfelek, akik bármikor egy gombnyomással szeretnének hozzáférni a játékhoz, kihasználhatják az Android és iOS rendszerű mobilalkalmazások előnyeit.

A Bet365 for Android közvetlenül a mobil oldalról tölthető le a megfelelő ikonra kattintva.

Kérjük, ellenőrizze, hogy okostelefonja biztonsági beállításaiban bejelölte-e az „Ismeretlen forrásból származó szoftverek telepítésének engedélyezése” jelölőnégyzetet, okostelefonja biztonsági beállításaiban, hogy a letöltés zökkenőmentesen menjen.

Ezután elkezdheti az apk fájl letöltését. Választhatsz egy sport-, kaszinó- vagy póker alkalmazást.

A fájl néhány másodperc múlva telepítésre kerül, és a Bet365 ikon megjelenik az asztalon. Az alkalmazás elmenti a bejelentkezési beállításait, hozzáférést biztosít a befizetésekhez és kifizetésekhez, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen fogadhasson.

Az iOS operációs rendszerrel működő iPhone készülékek telepítése kissé eltérő. A helyzet az, hogy az Apple csak a hivatalos forrásból származó szerencsejáték oldalak szoftverének letöltését engedélyezi.

Ha magyar ügyfél vagy, változtasd meg a telefonod beállításaiban a lakóhelyed szerinti országot, és tedd azt például az Egyesült Királyságra. Ezután lépjen be az App Store-ba, és keresse meg az ott elérhető bet365 alkalmazást. Ez automatikusan települ, és bármikor, bárhol bejelentkezhet, anélkül, hogy alternatív linkeket kellene keresnie.

Mindkét verzió tökéletesen kompatibilis a mobilokkal, és nincs szükséged különleges képességekre ahhoz, hogy elsajátítsd a használatát.

Bet365 kaszinó és LIVE kaszinó & póker

Bet365 kaszinó

Ha változatosabbá szeretné tenni szabadidejét, csak jelentkezzen be a kaszinó és szerencsejáték részlegbe, ahol az operátor több mint 3000 legújabb nyerőgépet, klasszikus asztali kártyajátékot, kenót, bingót, lottót és még sok más játékot kínál.

Minden játék színes grafikájú, és sok nyerőgépet regisztráció nélküli demó verzióban kínálnak.

A felület élő kaszinó szolgáltatásokkal rendelkezik, ahol egy valódi krupié kíséretében töltheti el az idejét. Többféle rulett (amerikai, arany és francia), kockajátékok, klasszikus blackjack és változatai, baccarat, és természetesen pókerversenyek.

Amint láthatja, a Bet365 kaszinó nagyon változatos szerencsejáték-kínálatot kínál minden ízlés és pénztárca számára.

A kaszinóba való belépéshez nincs szükség külön regisztrációra, egyetlen bejelentkezési lehetőséged és jelszavad van. A játékok kategóriákba vannak sorolva: kedvencek, egyedi, legjobb, video slotok, asztali, azonnali, jackpotok és így tovább.

A legjobb szerencsejáték szolgáltatók: Microgaming, NetEnt, Igrosoft, Playtech, Endorphina, Yggdrasil Gaming, Novomatic, Quickspin, International Game Technology együttműködnek a céggel, hogy új tartalmakat kínáljanak.

A nyerőgépek kínálata frissült, és új játékokat jelentet meg az „Egyedi” kategória. Ha kiválasztott egy játékot, a „Szabályok” ikonra kattintva elolvashatja a feltételeket, és megtudja, hogy a játék jogosult-e a kaszinó promócióira.

Póker a Bet365-ön

A pókerversenyek a Bet365 szórakozási részlegének szerves részét képezik.

Itt találsz turbó versenyeket, amelyek gyors készpénzes asztalokat foglalnak magukban, „Knockout” bajnokságokat, ahol mindenki, aki regisztrál a játékra, készpénzes nyereményt kap.

Magyarországon nagyon népszerűek a rebuy versenyek, amelyeken egy meghatározott időszak alatt zsetonokat lehet vásárolni.

A Knock Out póker és a Sitand Go-versenyek olyan többasztalos versenyek, ahol a teljes nyereményt a résztvevők között osztják fel a besorolásuktól függően.

A szurkolók szeretik látni, hogy a progresszív pókernyeremények hogyan nőnek, amikor egy játékos legyőzi az összes ellenfelét, és többszörösére növeli a pókertőkéjét.

Nagyobb eseményekre ingyen kaphatsz kuponokat, ha kvalifikálod Magad a szatellitversenyre.

Csak a Bet365-nél vannak ckó kétnapos versenyek, úgynevezett „Flights”, ahol a játékos csak akkor juthat tovább a második fordulóba, ha az első nap végén elegendő zsetonnal rendelkezett.

Minden versenyen a Buy-in összege és a részvételi díj fix. Belépéskor elolvashatja az online póker alapszabályait. Ha egy játékos 10 eurót tesz fel, a nevezési kuponja 9,10 euró lesz, a maradék összeg pedig a nevezési díjnak számít.

A honlap hetente több mint 3000 különböző szintű versenyt szervez, amelyeken napjaink leghíresebb sportolói szerepelnek.

Az iPokerrel való partnerségünknek köszönhetően több ezer jelentős online pókerversenyt kínálunk heti GTD-versenyekkel és 640 000 eurós potpoolokkal. Az oldal 19 nyelven érhető el, így nem számít, hogy helyi vagy helyi.

Bet365 ügyfélszolgálat

A brit fogadási iroda ügyfélszolgálata külön figyelmet érdemel. A több ezer munkatársnak, akik jól ismerik a sportfogadás és a szerencsejáték világát, teljes szakértelemre számíthat. A vállalat összes elérhetősége a honlap láblécén található.

Az aktuális fogadási problémák esetén a nap 24 órájában elérhető online chat-menedzserrel kommunikálhat. Az üzemeltető magyar vagy angol nyelven ad visszajelzést.

Gyors érdeklődés esetén javasoljuk, hogy hívja a +441782 684668 (UK) nemzetközi telefonszámot.

Ha e-mailt szeretne írni, használja a „Kapcsolat” részben található űrlapot, és küldjön e-mailt a support-eng@customerservices365.com címre. A válaszadási idő 24 óra. Ha bármilyen pénzügyi dokumentumot kell alátámasztania a vitás kérdések, panaszok stb. megoldásához, kérjük, használja a Bet365-számlaadatait tartalmazó e-mail címét.

Következtetés

A Bet365 nevű globális fogadóiroda, amely 2000-ben indult a sport- és szórakoztatóiparban, elérte a csúcspontját.

Magyarország ügyfelei számára a szolgáltató a minőségi szolgáltatások garanciája, és az első számú bukméker az országban és azon túl is.

A vállalatot magasan értékelik, hiszen 150 országból származó ügyfelek bíznak benne, és két évtizede együttműködnek vele.

Minden információ arról, hogy ki az alapkezelő cég, a partnerek, az adatok az együttműködésről könnyen megtalálható a hivatalos forrás honlapjának „Rólunk” részében. Ez ismét megerősíti a sport- és szerencsejáték területén több nemzetközi engedéllyel rendelkező bukméker jogszerűségét és törvényességét.

Annak érdekében, hogy megvédje erőforrását a számítógépes csalók behatolásaitól, a vállalat 256 bites Thawte SSL titkosítást használva titkosítja a személyes és pénzügyi adatokat.

Egy további információkezelő rendszer az ISMS, amely a szerveradatokat a legkorszerűbb tűzfalak alatt tartja titokban.

A kezdők kismértékben elsajátíthatják a rendszert, mivel a kezelőfelület könnyű, reklámoktól és felugró ablakoktól mentesen működik. Minden ügyfél gyorsan eligazodik a kínálatban, amely mintegy 25 szakterületet ölel fel, és az eSport és a virtuális játékok fejlesztésére összpontosít.

A Magyarországról érkező ügyfelek könnyedén átváltják a forintot bármely népszerű valutára, a bevált módszerekkel számolhatnak, és kockázat nélkül vehetnek fel pénzt.

A bukméker megbízhatóságát és biztonságát az idők során bebizonyították, és a szerencsejátékok szektorában stabilnak számít, amit a több éves tapasztalat és a több tízmillió nyilvántartott ügyfél is bizonyít.

GYIK
Lehetőség van arra, hogy egy játékos költési limitet állítson be?
Hogyan fogadhatok a Bet365-nél?
Hogyan igazolhatom a felhasználói fiókomat?
Milyen fizetési módokat fogad el a bet365?
Ellenőrzés nélkül is visszavonható?
Mennyire gyorsan töltődik be a Bet 365 weboldal?

A hozzászólások tilosak.