Bet365 promóciók és segédkódok

A szerző véleménye
Christophe
A bukmékerek egyre gyakrabban népszerűsítik a promóciós kódokat. Speciális szimbólumok nélkül például nem lehet bónuszokat aktiválni vagy regisztrálni a platformon. A Bet365 esetében a kódok bejelentése gyakori. Ezt az űrlap kitöltésekor kell megadnia, majd a kereskedésben való további részvételhez kell használnia. A vállalat folyamatosan frissíti a bónuszkódokat. Az üzemeltető minden hónapban új szimbólumokat ad ki, hogy az ügyfelek jobb feltételekkel vehessenek részt a promóciókban, és a meghatározott limithez egy bizonyos összeget hozzáadjanak.

Bet365 bónuszkód

A bónuszkódokat aktívan népszerűsítik a weben. Az üzemeltető azért bocsátja ki őket, hogy személyre szabottan közelíthesse meg a fogadási piacokat. A kódok száma korlátozható egyetlen versenyvizsga terjedelmére. Egy bukméker csak néhány száz olyan kódot ad ki, amely megduplázza az oddsot. Az ilyen akciók időtartama általában korlátozott.

Vannak speciális kódok új ügyfelek számára és promóciók indításához. Ahhoz, hogy megértsük, hogyan működik ez a rendszer a Bet365 weboldalán, nézzük meg részletesebben az egyes bónuszkód típusokat.

Az üzemeltető minden hónapban bejelent egy új bónuszkódot, amelyet a Promóciók – Promo kódok bemutatója menüpontban talál. Például 2022 szeptemberében a „365FOGADAS” kód aktív lesz a magyarországi ügyfelek számára. Korábban a „BETBIG” kódot alkalmazták, előtte a „BETMAX365” és a „VIPBET” kódot. Ha rákeres egy keresőmotorban, ezek mind megjelennek a bukmékerek promócióiban.

bet365 bónuszkód

Ne feltételezd, hogy a bónuszkóddal ellátott játékok nehezen érthetőek számodra. A vállalat felülete nagyon felhasználóbarát és egyszerű: mindössze annyit kell tennie, hogy egy promóció vagy egy különleges ajánlat alkalmazása során beírja a szimbólumokat egy üres mezőbe.

A bónuszkód Bet365 játékosok ingyen és ingyen pörgetéseket, készpénzes jutalmakat kapnak, és növelhetik a hűségprogramban elért szintjüket. Vannak különleges promóciók, mint például: „Fogadásbiztosítás” vagy „Cash Back for Express”, ahol a kódokat folyamatosan bejelentik, hogy javítsák az esélyeket vagy növeljék az aktív játékosok számát az ilyen típusú piacon.

Hogyan lehet feliratkozni a Bet365 egy promóciós kóddal?

Bet365 regisztráció bónuszkód

Az online szerencsejátékok szabályozásával kapcsolatban vannak megoldatlan kérdések hazánkban. A máltai és brit licenccel működő Bet 365 nemzetközi vállalatot a helyi szolgáltatók gyakran blokkolják. A bukméker ügyfelei alternatív linkeket használnak, alkalmazásokat töltenek le vagy VPN-szolgáltatásokat vásárolnak a zökkenőmentes és biztonságos bejelentkezéshez.

Írja be a „Bet 365 Hungary mirror” kifejezést bármely böngésző keresősávjába, hogy gyorsan eljusson a weboldalra. Kövesse a linket.

A jobb felső sarokban van egy élénksárga regisztrációs gomb. Személyes számlájának megnyitásához és a fogadási oldal teljes jogú tagjává válásához kattintson a lehetőségre, és töltse ki az űrlapot az alábbi séma szerint:

 • Kereszt- és vezetéknév, nem, pontos születési dátum;
 • Lakóhely szerinti ország, kapcsolattartó telefonszáma és e-mail címe;
 • Jelszó és bejelentkezés a bizalmas bejelentkezéshez;
 • Jelenlegi promóciós kód 365FOGADAS.

Az űrlap alján jelölje be a gombok melletti négyzeteket: „Hozzájárulok az adatkezeléshez”, „Elfogadom a vállalat általános szerződési feltételeit” és „Részt kívánok venni a bónuszokban”.

Ezután kattintson a „Regisztráció” gombra, és kövesse az e-mail címére érkező linket, hogy aktiválja személyes fiókját.

Egy aktuális promóciós kód megírásához menjen a „Promóciók” menüpontba, és válassza ki az aktuális hónapot és évet. Másolja ki a szimbólumokat, és illessze be őket a regisztrációs űrlap üres mezőjébe.

A Bet365 regisztráció bónuszkód nem növeli az üdvözlő bónusz összegét, de ezzel több üzemeltetői ajánlatot, több ingyenes pörgetést és több megnövelt nyereményszorzót kaphat.

A regisztráció azonnali. Azoknak az ügyfeleknek, akik úgy döntöttek, hogy komolyan és tartósan együttműködnek a Bet365-tel, információkat kell benyújtaniuk ellenőrzésre. Ez a fiók létrehozása után azonnal megtehető. Csatolja útlevelének vagy vezetői engedélyének másolatát a „Dokumentumaim” menüpont alatt. Ha a formátum túl nagy, küldje el a honlap láblécében feltüntetett e-mail címre. Az adatok azonosításához nincs szükség promóciós kódra.

Bet365 bónuszkód 2022 ahol használhatod

A promóciók részleg számos érdekes ajánlatot tartalmaz, ahol bónuszkódok alkalmazhatók. Nyissa meg az egyes hirdetményeket, hogy többet megtudjon a feltételekről.

Akciók bet365

 • Sportfogadás kategória. A bónuszokkal való ismerkedés rögtön a regisztráció után kezdődik, amikor a játékosoknak lehetőségük van 15.000 forinttal növelni a bevételüket. Az új promóciós kóddal a vállalat a felhasználóknak a befizetés 100%-ának megfelelő speciális fogadási kreditet kínál. A 365FOGADAS kódkockába írja be a 365FOGADAS-t, hogy javítsa pontszámát!
 • Kaszinófogadás kategória. Üdvözlő ajándékként a vállalat az új ügyfeleknek akár 30.000 forintot is ad a 365FOGADAS kóddal. A promóciót 2022 szeptemberére hirdették meg. X30-as fogadási arányú fogadást jelent a kvalifikáló játékokban, minimum 3000 forintos befizetés mellett. A szabályok között van egy lábjegyzet, amely tartalmazza az összes kvalifikációs feltételt, beleértve a különböző nyerőgépeket és a maximális tét összegét.
 • Póker kategória. Az új játékosok számára a pókerversenyeken üdvözlő bónusz jár. A 365FOGADAS promóciós kóddal akár 365 €-t is kaphat a számlájára, feltéve, hogy 7 nap alatt elér egy bizonyos számú státuszpontot.
 • Szerencsejáték kategória. A Bet365 bónuszkód 2022, új ügyfelek pörgetni a slot tárcsa ingyen három napig. Szerezz 60 freespint azonnal a regisztráció után. A fő feltétel, hogy a minimális befizetésnek 3000 forintnak kell lennie. Az ajánlat csak a bónuszkóddal aktiválható a számla létrehozását követő 30 napon belül.

A „Promóciók” alatt rengeteg ajánlatot találsz, ahol alkalmazhatod a bónuszkódodat, és fantasztikus nyereményeket nyerhetsz sport, kaszinó, póker és bingó terén.

Hogyan kaphatok egy naprakész Bet 365 promóciós kódot?

A fogadási platformon regisztráció nélkül is felkeresheti az „Akciók” részt, és részletesen megvizsgálhatja az egyes ajánlatok feltételeit. Ha a bónusz aktiválásához kódra van szükséged, az a promóciós bannerben található.

A friss ajánlatok a kezdőlap tetején jelennek meg, így biztosan részt veszel és aktiválod a promóciós kódodat.

Ha a játékos nem találja a bónuszkódot a promóciós feltételekben, használhatja az online chat szolgáltatást. A csatorna minden felhasználó számára regisztráció nélkül elérhető. Küldje el e-mailben, hogy szeretne egy bónuszkódot az üdvözlő ajánlathoz, és a válasz nem fog sokáig váratni magára.

Az aktív Bet365 játékosok gyakran kapnak egyéni meghívókat a bónuszokban való részvételre az e-mail címükre. Az üzemeltető egyedi alapon küldhet promóciós kódot az ügyfél e-mail címére, miután előzőleg elemezte a weboldalon szerzett játékélményét.

A bónuszok általános feltételei

Részvételi feltételek

A hivatalos honlap kezdőlapjának láblécében az ügyfelek elolvashatják a versenyek fő szabályait, mindent megtudhatnak a promóciók és bónuszok promóciós kódokkal kapcsolatos feltételeiről.

 • Tehát az új játékosok számára hasznos lesz tudni, hogy a promóciós kód nem növeli az összeget, csak aktiválja a részvételt az üdvözlő promócióban. Minden típusú sportpiacon elérhető, beleértve a Live-t is.
 • A promóciós kód a nyerőgépek bónusz pörgetését is kiváltja, és ingyenes téteket ad a pókerben és más asztali kártyajátékokban.
 • Miután az ügyfél beleegyezett a bónuszban való részvételbe, és megadta a promóciós kódot, a kifizetés összege a játék feltételeinek megfelelően kerül kiszámításra egy szorzótáblázat segítségével.
 • A Bet 365 vezetői folyamatosan harcolnak a csalók ellen, akik időnként megpróbálnak csalni és egyszerre több bónuszt is kihasználni. A promóciós kódoknak köszönhetően a gátlástalan felhasználók száma nullára csökkent.
 • Ezenkívül a biztonsági csapat szigorúan ellenőrzi az egyes ügyfelek viselkedését az ügyfél kifizetési előzményeinek, befizetéseinek, tétjeinek, bónuszalapjainak stb. ellenőrzésével.
 • Az általános szerződési feltételek szerint promóciónként csak egy játékos használhat egy bónuszkódot. Ha a bónuszkód Bet365 megújul, újra aktiválhatja részvételét.
 • Az általános követelmények megsértése esetén a vállalat fenntartja a jogot a bónuszok törlésére, a magasabb oddsú fogadások érvénytelenítésére és a bónusz fogadásokon elért nyeremények törlésére.

Bet365 promóciók és segédkódok  

 A Bet 365 weboldalán található bónuszkódok célja eltérő lehet. A kódokra szükség van:

 • A bónuszok aktiválása;
 • A promóciók és egyéb üzemeltetői ajánlatok feltételeinek javítása;
 • A tisztességes és átlátható játék biztosítása a különleges ajánlat feltételei szerint.

Bet365 Bónuszkód 2022 Sport, póker, kaszinóbónusz

A regisztráció után a Bet 365 exkluzív üdvözlő bónuszt kínál Önnek sport, kaszinó vagy póker bónuszra. Ezért az ügyfélnek az űrlap kitöltésekor először egy friss promóciós kódot kell megadnia.

 • Az első bónusz mellett több tucat Bet365 bónuszkód találsz a „Promóciók” szekcióban. Ezek közül sok szezonális, például egy nemzetközi tenisz- vagy labdarúgó-torna megnyitója. Ezek lehetnek Major League mérkőzések, ahol az üzemeltető magasabb oddsokkal rendelkező parlay piacokat hirdet meg.
 • A sport kategória exkluzív sportágak (vitorlázás, krikett, kelta, golf és darts) számára is kínál piacokat.
 • A kereskedői aktivitás növelése érdekében a Bet365 gyakran korlátozott mennyiségben bocsát ki bónuszkódokat, hogy növelje a fogadások forgalmát az ilyen típusú piacokon. Az oldalsó fülön található egy sportrészleg a legjobb esélyekkel. Az ügyfelek jogosultak bónuszajánlatokat elfogadni és fogadásokat használni ebből a szekcióból, ahol a minimális oddsérték 2,0-nál kezdődik.
 • Bónuszok az eSportok esetében is elérhetőek. A CS: GO, DOTA 2, LoL, WOW és PUBG ikonikus játékokra tippelő játékosok számára napi fogadásokat kínálunk növekvő esélyekkel.
 • A promóciós kódok a sportrészleg funkcióinak részét képezik. Például egy labdarúgó-bajnokságra szeretne tippelni. A Fogadásépítő gomb segítségével több, megnövelt oddsú versenyt kombinálhat egyetlen fogadási kuponba. A fogadásépítő minden bónuszajánlat esetében működik. A játékosnak először aktiválnia kell a kódot, majd a Bet Builder eszközzel össze kell kötnie a tétjét. Kiderült, hogy legálisan használja a dupla esélyt! Természetesen a rendszert ki kell dolgozni. De megéri! Az üzemeltető általános szerződési feltételei szerint a fogadási összeg vagy a kereskedések száma nincs korlátozva bárki számára, aki fogadni szeretne. De csak hat piac fogadható el fogadásokra, figyelembe véve a csapat összesített eredményét, a gólok számát, a HT/FT-t, a gólszerző sportolókat és a kártyákat. Több fogadás kombinálásához használja a Fogadásépítő funkciót és az aktuális promóciós kódokat!
 • Különleges ajánlat a pókerben! Az Age of Gods Twister bónusz körökkel érhető el. Írja be az aktuális promóciós kódot, és fogadja el a fogadási feltételeket a kezdeti buy-in összegének, valamint az egyidejű játékok számának kiválasztásával. A nyereménysorsolás biztosított lesz!

Bónuszkód Bet 365 a mobil verzióban és applikációban

A felhasználók gyakran használnak mobilplatformot vagy telepítenek alkalmazást a weboldal eléréséhez. Magyarországon van néhány sajátosság a jogszabályokban. Néhány évvel ezelőtt az ország hatóságai engedélyezték a hivatalos szerencsejátékokat, de eddig csak két kaszinó működik Magyarországon. A nemzetközi bukmékerek, mint például a Bet 365, nem engedhetik meg maguknak a hatalmas adót, amelyet akkor írnak elő, ha a szolgáltatót legalizálják az országban.

Bónuszkód Bet365 a mobil verzióban és applikacióban

Éppen ezért a mobilos elérés nehézkes lehet a naprakész linkek keresésével. Ez nem túl kényelmes, különösen, ha azonnali előrejelzést kell készítenie.

Más kérdés az alkalmazás, ahol a bukméker minden funkciója és felülete megmarad.

Regisztrálhat egy promóciós kóddal, részt vehet a bónuszokban általános alapon, és speciális szimbólumokkal növelheti tétjeit és esélyeit.

A Bet365 bónuszkód ugyanaz marad, mint a helyhez kötött eszközön történő belépésnél. A fogadási rendszerben semmi sem változik. Azok számára, akik személyre szabott bejelentkezést keresnek egy adott szekcióhoz, a Bet365 kínál választási lehetőséget egy sportalkalmazás, egy szerencsejáték- és kaszinóalkalmazás, egy kis alkalmazás pókerhez, bingóhoz és lottóhoz való telepítéséhez.

Fizetési módok a Bet365 weboldalon és biztonsági kódok

Egyes szolgáltatók biztonsági okokból biztonsági kódokat adnak ki a befizetési és kivételi tranzakciókhoz. Meg kell értenie a promóciós kódok és a tranzakciós biztonsági kódok közötti különbségeket.

Fizetési módok a Bet365

Az adatok kitöltésekor az ügyfél megadja a nevét és vezetéknevét, megírja a hitelkártya vagy e-pénztárca adatait, és megadja az átutalás összegét. Az oldal kettős védelmi rendszerrel rendelkezik, amely szerint a befizetési vagy kifizetési kérelmet követően a telefonja megerősítést kap egy számokat tartalmazó szöveges üzenet formájában. Ezeket a kitöltött űrlap alján kell megadni a befizetési vagy kifizetési folyamat befejezéséhez.

A téteket euróban vagy magyar forintban is befizetheti. A tranzakciók minden platformtípus esetében szabványosak lesznek. A játékosok fizethetnek Visa, Mastercard vagy Maestro hitelkártyákkal, PayPal, Neteller vagy Skrill e-pénztárcákkal, valamint PaySafeCard előre fizetett kártyákkal.

Biztonságosak a bónuszkódok a magyar játékosok számára?

Tekintettel a Bet 365 fogadóiroda illegális tevékenységére Magyarország területén, sok ügyfél kíváncsi a fogadási oldalon való tartózkodás biztonságára. A törvény hallgat arról, hogy a felhasználók nem hozhatnak létre fiókot a platformon, amely a szolgáltatásait kínálja. Lényegében Ön elfogadja az üzemeltető feltételeit. És ez a te jogod, és a te döntésed! Olvassa el a cég alapvető szerződési feltételeit, tudjon meg mindent a Bet365 bónuszkód végrehajtásáról és a fogadási promóciókról, a befizetési és kifizetési lehetőségekről.

Bet365 bónuszkód 2022

Ha az ügyfél együttműködési megállapodást írt alá, akkor teljes mértékben meg kell bíznia a bukmékerben. Ha úgy dönt, hogy lemond a bónuszokról, hagyja üresen a promóciós kódot tartalmazó mezőt. Ebben az esetben Ön regisztrál, és saját pénzét teszi fel, operátor segítsége nélkül! Nincs semmi illegális abban, amit csinálsz. Ami a biztonságot illeti, a vállalat biztonságos és teljes mértékben bizalmas, az Európai Unióhoz tartozó országban működik. Kiváló szolgáltatást nyújt, és a szabályozó hatósága alá tartozik: a Máltai Szerencsejáték Hatóság (engedély MGA/B2C/531/2018).

Ha elfogadta a vállalat feltételeit, akkor minden bónusz biztonságban lesz az Ön számára. Ha a bukméker személyes promóciós kódot küldött Önnek, azt senki sem tudja ellopni, mivel minden információt biztonságosan véd a Digicert SSL (Secure Sockets Layer) 256 bites adattitkosítása.

Nézze meg figyelmesen az oldal URL-címét. Ha az első betű mellett egy lakat szimbólum található, akkor az Ön adatait a fogadóhely szigorúan bizalmasan kezeli. Tehát ne aggódjon: a Bet 365 kiváló hírnevet szerzett az évek során, amint azt az interneten található független vélemények is bizonyítják.

Következtetés

A Bónuszkód Bet 365 egy speciális szimbólumkészlet, amely hozzáférést biztosít bizonyos bónuszokhoz és új lehetőségeket nyit meg a bukméker weboldalán. A kis szimbólum-szám szimbólum hozzáférést biztosít az üdvözlő bónuszhoz, amellyel különböző promóciókat aktiválhatsz, kompenzálhatod a veszteségeket, vagy részt vehetsz a valódi nyeremények sorsolásán.

Mindez segít az ügyfélnek abban, hogy gyorsabban alkalmazkodjon a fogadási platformhoz, és rengeteg lehetőséget kapjon az üzemeltető pénzeszközeivel való játékra.

Ha meggyőződött a Bet365 stabilitásáról, és azt választotta fő fogadási oldalának, használja ki a bónuszokat és kódokat minden adandó alkalommal. Ezek ingyenesek, sokuknak időbeli és mennyiségi korlátozása van. De ami a legfontosabb, a bónuszkódok lehetővé teszik, hogy növelje a nyereségét, és magasabb nyereményszorzókkal, ingyenes fogadásokkal, ingyenes pörgetésekkel, pókerversenyeken hatalmas nyereményekért és még sok másért játsszon.

A „Promóciók” alatt több mint 20 ajánlatot láthat, ahol a vállalat meghívja Önt egy promóciós kód megadására és a kölcsönösen előnyös feltételek mellett való részvételre.

Minden típusú promóciót mobil hozzáféréssel és az alkalmazással tartanak fenn. Ha az ügyfél a telefonos regisztrációt választja, a sport, kaszinó és póker üdvözlő bónusz kódjai változatlanok maradnak.

A Bet 365 weboldalán semmi sem bonyolult az új felhasználók számára. Ön kiválaszt egy ajánlatot, megismeri annak feltételeit, és fogadásaival együtt elfogadja azt. Az üzemeltető ráadásul egy speciális kódot is ad, amely még több ingyenességet vált ki, és arra ösztönzi az ügyfelet, hogy még többet fogadjon valódi pénzzel.

Ha ez másképp működne, akkor nem lenne nyereséges a bukméker számára, hogy promóciós kódokat kínáljon ügyfeleinek. Ne feledje, még egyetlen fogadóiroda sem maradt ki. A bónusz megforgatását gondosan megtervezzük, és a bónusz növelésére szolgáló promóciós kódok száma szigorúan korlátozott!

Ha nem teljesen érti, hogy szüksége van-e további ösztönzőkre, forduljon a támogatási csapathoz. Magyarországon naponta 10 órától 00 óráig áll rendelkezésre, online chat-en és e-mailben fogadják a megkereséseket. Menedzserek nem csak elmagyarázza a feltételeket a promóciók, hanem azt is, hogy az aktuális Bet 365 bónuszkód 2022 a sport, kaszinó, póker és bingó.

Gyakran ismételt kérdések
Mi az a Bet365 bónuszkód?
Hogyan regisztrálhatok a Bet 365 Hungary weboldalán?
Mit kínál a Bet365 promóciós kódokkal?
Hogyan kaphatom meg a Bet 365 bónuszkód?
Miben különbözik a promóciós kód a bónuszkódtól?

A hozzászólások tilosak.