22bet belépés

A szerző véleménye
Christophe
Véleményünk szerint a 22Bet az egyik legvonzóbb és legmodernebb weboldal. A magyarok számára lehetőség van arra, hogy a platformot anyanyelvükön használják, és a nap 24 órájában közvetlenül kommunikáljanak a menedzserekkel. A vállalat hosszú ideje aktív az európai piacon, és meglehetősen széles szolgáltatási palettát, valamint jó szintű szolgáltatást kínál.

22bet Hungary

A 22Bet a Techsolutions Group Limited holdingvállalathoz tartozik, amelynek székhelye Cipruson található. Nemzetközi curacaói engedélye lehetővé teszi, hogy online sportfogadási és kaszinószolgáltatásokat nyújtson világszerte. A magyarországi megoldatlan szerencsejáték problémák miatt a játékosok alternatív linkeket keresnek a hivatalos portál eléréséhez proxy szerverek, VPN-ek vagy alkalmazások segítségével.

A világ- és regionális versenyek számos közvetítése a szolgáltató különlegessége. A pozitív számlaegyenleggel rendelkező regisztrált ügyfelek korlátlan számú ilyen filmet nézhetnek ingyenesen. Jó hír a kereskedőknek: a fogadóiroda megemelte a népszerű sportágak piacain az oddsokat. Az esélyek versenyképesebbé váltak, és az ügyfélforgalom jelentősen megnőtt az elmúlt 6 hónapban.

A vállalat elemzi a felhasználók preferenciáit, és kiváló virtuális játék- és kiber-sport szekciót kínál. A tartalmat a globális szolgáltatók NetEnt, Playtech, Edge Gaming, Leap Gaming és Scout Gaming képviselik, amelyek megfelelnek a magas színvonalú szerencsejáték-szabványoknak.

Egy világszínvonalú vállalatnak számos előnye van:

 • Először is, kényelmesen fizetheted a számlát dollárban, euróban, magyar forintban és más valutákban.
 • Másodszor, az üzemeltető folyamatosan növeli a fogadások számát a mérkőzés előtti és az élő fogadási szekcióban.
 • Harmadszor, az üzemeltetőnek alacsony az árrése, legfeljebb 5,6%. Átlagos és átlagon felüli oddsok mellett ez az arány ideális lenne a fogadók számára.

A kezdőlap láblécében találja a hivatalos információkat, a kapcsolatokat, a Felelősségteljes játék részt és a cégszabályzatot. Javasoljuk, hogy előzetesen olvassa el ezt az információt.

Magyarországon jelenleg is sok bukméker van, amelyek jó funkcionalitással rendelkeznek. Úgy gondoljuk, hogy a 22Betaz egyik legjobb online oldal, ahol minden vásárló nagyszerű ajánlatokat talál és nagyon jól szórakozhat.

Biztonság és szabályozás

A legjobb bukméker kiválasztásakor a játékosoknak a biztonsági kérdésekre kell koncentrálniuk. A kereskedelemben óriási a verseny, és minden szereplő azt kínálja, hogy „csillagot kap az égből”. Ne bízzon a színes szlogenekben, inkább nézze meg a hivatalos forrást, és ismerkedjen meg az ügyféladatvédelmi rendszerrel.

A 22Bet weboldal, amely a ciprusi székhelyű TECHSOLUTIONS (CY) GROUP LIMITED tulajdonában van, átfogó sport- és kaszinó kereskedési szolgáltatásokat kínál, beleértve az élő fogadásokat is.

Az üzemeltető 2017-ben kapott engedélyt a Curaçao Szerencsejáték Hatóságtól. A telephelyen lévő berendezések minőségét évente ellenőrzik. Ezt független szervezetek végzik: eCOGRA, EGBA, ESSA, iTechLabs, GLI, IBAS, GamCare és GamStop.

Az üzemeltető négy év alatt Európa legnagyobb fogadási piacát hozta létre. Ez azt jelenti, hogy minden régióban, minden országban sikereket ért el, így szolgáltatása egyedülálló és összetéveszthetetlen.

A beviteli információkat 128 bites SSL biztonsági protokollal titkosítjuk. Az ügyfeleknek nem kell aggódniuk a szolgáltatás minősége vagy a pénzügyi befektetésük biztonsága miatt. A bukméker árrése alacsony, és a kifizetések az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően, időben történnek.

A mobil játékosok számára egy jól adaptált mobil verzió, valamint egy dupla biztonsággal és automatikus keresési funkcióval rendelkező alkalmazás áll rendelkezésre a 22Betszámára.

22bet belépés

22bet belépés

A 22Bet jelenleg Magyarországon sok más szolgáltatóhoz hasonlóan félig legális alapon működik. Az online fogadások kérdése nem teljesen szabályozott az országban. Ha egy vállalat nem rendelkezik országos engedéllyel, a helyi szolgáltatók blokkolni fogják a weboldalát. Ez némi kényelmetlenséget okoz a látogatóknak, de mindig lehet kiutat találni, ha rendelkezésre állnak alternatív belépési források:

 • Egy tükörkapcsolaton keresztül;
 • Proxy-kiszolgálón vagy VPN-en keresztül;
 • Egy alkalmazáson keresztül, automatikus belépési keresőrendszerrel.

A fiók létrehozásához keresse a bejelentkezés és regisztráció gombot a 22Bet honlapon.

 • A megnyíló űrlapon töltse ki a mezőket a személyes adataival, megadva a nevét és vezetéknevét, kiválasztva a listából az országot és az elszámolás pénznemét.
 • A következő oszlopba írja be elérhetőségeit: mobiltelefonszám és e-mail cím.
 • A jelentkezési űrlap alján adja meg bizalmas bejelentkezési adatait: a bejelentkezési nevét és jelszavát.
 • A gomb melletti négyzet bejelölésével erősítse meg a fogadási részvételhez való hozzájárulását, majd kattintson a „Regisztráció” gombra.
 • Annak érdekében, hogy a rendszer megértse, hogy a képernyő előtt egy ember és nem egy robot áll, egy re-captcha képet (híd, kirakat, autó) fog látni Ön előtt. Össze kell gyűjtenie a képet, és meg kell nyomnia a „Verify” gombot.
 • Az ügyfél ezután értesítést kap arról, hogy a regisztráció megerősítését elküldték az e-mail címére.
 • A játékosnak 72 órán belül aktiválnia kell a linket és meg kell adnia a jelszót, hogy bejelentkezzen a személyes fiókjába. Ezt követően aktívan részt vehet a kereskedelemben.

Az ügyfélnek a pénzeszközök kifizetéséhez el kell küldenie a bukmékernek az útlevelének másolatát vagy a vezetői engedélyének szkennelését. A privát irodában van egy „Saját dokumentumok” rész, ahol szintén elmentheti adatait. A biztonsági szolgálat néhány órán belül ellenőrzi a számlát, és megerősíti az azonosítást.

A kiskorúak regisztrációs kísérletei szigorúan tilosak. Ha az üzemeltető rájön, hogy Ön csalást követett el, vagy egy másik személy nevében hozott létre fiókot, akkor a felhasználó személyes fiókját zárolhatja anélkül, hogy azt visszaállíthatná, és a számlán lévő pénzösszegeket visszatarthatja.

22Bet fizetési módok

A vállalat nemzetközi státusszal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó bármilyen ismert módon befizethet és kivehet pénzt.

22Bet fizetési módok

Magyarország esetében a tranzakciók száma meghaladja a 20-at. Ezek közül a legnépszerűbb fizetési rendszerek a következők:

 • Bank- és hitelkártyák: Visa és Mastercard;
 • Banki átutalás;
 • Elektronikus pénztárcák Skrill, Skrill 1-Tap, Perfect Money, Epay, Sticpay;
 • Fizetési szolgáltatások NETELLER, ecoPayz, Payeer;
 • Paysafecard előre fizetett kártyák;
 • Kriptovaluta átutalások bitcoinban, ethereumban és litecoinban.

Egy játékos számlájának minimális feltöltési összege 250 Ft. A felső határt és a napi/heti/havi tranzakciók számát a játékosok maguk határozzák meg. A fizetés azonnali és ingyenes. Az egyes tranzakciók feltételei a „Fizetési módok” részben találhatók, amely a hivatalos weboldal láblécében található.

A személyes szekrényében nyomja meg a „Befizetés” gombot a befizetéshez. Válassza ki az egyik fizetési módot, írja be a részleteket és az összeget, majd kattintson a „Megerősítés” gombra. Ha a fizetés elektronikus úton történik, a rendszer automatikusan átirányítja Önt a megfelelő oldalra a Skrill, Perfect Money, Neteller vagy ecoPayz személyes számlájára.

A pénzfelvételhez az ügyfélnek igazoltnak kell lennie, és legalább 450 forintnak kell lennie a számláján. Ez az ügyfél nettó nyeresége a bónusz alapok nélkül. Ha aktív bónuszokkal vagy meg nem nyert fogadásokkal rendelkezik, a bukméker nem hagyhatja jóvá a kifizetést.

A Paysafecard kivételével minden fizetési mód alkalmas 22Bet kifizetés esetén. A társaság tisztelettel kéri, hogy a befizetések és a kifizetések a titoktartás és a teljes befektetési biztonság érdekében azonos módon történjenek. A várakozási idő akár 7 nap is lehet, ha a játékos hitelkártyára vagy személyes bankszámlára kéri a kifizetést. Az átutalások és kriptovaluták 15 percen belül átutalásra kerülnek!

22Bet bónuszok

A bukméker többtényezős jutalmazási rendszert kínál. Az új ügyfelek számára kétféle bónusz áll rendelkezésre: egy sport- és egy szerencsejáték-bónusz. Mindkettőben részt vehetsz.

22Bet bónuszok

 • A sport üdvözlő bónusz teljes összege 35 000 forint, vagy az első befizetés 100%-a. Ön automatikusan a hűségprogram tagjává válik, és ezért 22 bónuszpontot kap az ajtónál.
 • Az ügyfelek már 1 eurós minimális befizetéssel is részt vehetnek ebben a promócióban!
 • A bukméker legyőzéséhez a felhasználónak legalább 5 sportfogadást kell elhelyeznie a parlay piacon, ahol az egyik kimenetel 3 eseményt tartalmaz egyenként 1,4-es szorzóval.
 • Ahhoz, hogy akár 35 000 forintot is nyerhessen, a bónuszösszeg X5-ös átforgatását kell végrehajtania.
 • Az ajánlat a személyes fiók létrehozásától számított 30 napig lesz elérhető. Ezt követően az újonnan érkezők számára elérhetetlenné válik.

A kaszinó üdvözlő bónusz 100.000 forint, amely már a regisztrációt követő hét napon belül a tiéd lehet!

Az ügyfélnek 50x rollover feltételnek kell megfelelnie a kvalifikáló fogadások kiválasztásakor.

A tranzakciónkénti maximális összeg 5 € vagy a helyi valuta árfolyama. A promóción belül megtalálja a játékok listáját, ahol az ügyfél bónusz és valós pénzének százalékos aránya is fel van tüntetve (például a nyerőgépek esetében ez az üzemeltető bónusz pénzének 100%-a, blackjack esetében 10% és így tovább). Fogadáskor tisztában kell lennie azzal, hogy a teljes bónuszértékből mennyit lehet egy fordulóban megtenni.

Egyéb érdekes 22Bet promóciók

A vállalat a világ számos országában bővíti tevékenységi körét, és számos promócióval és bónusszal aktívan vonzza az ügyfeleket. Az üdvözlő ajánlatok mellett egyedi ösztönző lehetőségeket is láthat: számlafeltöltés az ügyfél születésnapján, nyereményjátékok márkás termékekért napjaink vezető sportolóitól, javított sportfogadási és kaszinófogadási feltételek.

22Bet Legjobb bónusz ajánlatok

 • Vannak folyamatos promóciók, például péntekenként ingyenes fogadások. A részvételhez be kell fizetnie a megadott napon, és legalább egy sportfogadást meg kell tennie!
 • A bukméker minden hétvége előtt 3000 eurós sorsolást is tart a kaszinószekcióban. A promóció neve Heti verseny. Egy vagy több tét elhelyezésével a kvalifikáló nyerőgépeken és asztali nyerőgépeken meglátogathatja Önt Lady Luck! Minden egyes valódi pénzes tét 1 nyereménypontot ér. A vállalat nem veszi figyelembe, hogy Ön veszít vagy nyer. Minél több pontot szerez egy ügyfél, annál magasabbra kerül. Az első tíz helyezett díjazásban is részesül.
 • Minden nap új bónusz pörgetésekkel ellátott nyerőgépeket láthat a promóciós bannerben az oldal képernyőjének közepén. Helyezzen el egy valódi pénzes fogadást, hogy 15 és 30 FS között kapjon olyan játékokra, mint például: „Vad farkasok”, „Viking istenek” vagy „Égő győzelmek”.
 • Mindazok, akik aktivitást mutatnak, bőkezűen jutalmazva vannak. A VIP-ügyfelek számára a készpénz-visszatérítés a sikertelen kereskedői előrejelzések összegének 30%-a, beleértve a sport és kaszinó előrejelzéseket is.

A fő feltétel minden promóció vagy bónusz esetében a teljes körű fogadás. Egynél több ajánlatot nem lehet kombinálni. Ha úgy dönt, hogy a megnövelt nyereményszorzót használja, amikor egy ingyenes fogadási promóció aktív, az előző ajánlat automatikusan törlődik, és az Ön pénzeszközei elégetésre kerülnek.

A 22Bet weboldalának elérése

Nemzetközi engedéllyel rendelkező bukméker nem működhet Magyarországon. Erre a következtetésre a törvény őrei 2011-ben jutottak. Több mint 12 év telt el, de a nemzeti szerencsejáték-engedély még mindig nem terjedt el az országban. Ma már csak két hivatalos kaszinó van Magyarországon, és több bukméker is működik fizikai irodákban. A nemzetközi kereskedelem nem tűri a kettős adóztatást, ezért a vállalatok kénytelenek a helyi szolgáltatók blokkolását alternatív kapcsolatok használatával megkerülni.

A 22Bet belépés megtalálásához használhat alkalmazásokat, proxy szervereket vagy tükör linkeket. Válassza bármelyik opciót, és egy teljesen azonos felületet kap minden funkcióval.

A regisztrált játékosok új bejelentkezési címeket kapnak az e-mail fiókjukba. Ha Ön a 22Betrendszeres ügyfele, a legjobb módja a blokkolás megkerülésének, ha telepít egy VPN szolgáltatást, ahol megváltoztathatja a tartózkodási helyét, és biztonságosan kereskedhet a világ bármely pontján.

 • Egy olyan ügyfél esetében, aki alternatív bejelentkezést hajtott végre, semmi sem fog változni a tervezésben. Még mindig ugyanaz a minimalista kialakítás, a hozzáférési gombokkal a felső sávban.
 • A bukméker sikerének kulcsa a nagyon egyszerű és gyors navigáció, az egyszerű és világos piacleírások, a jól strukturált részek és a kiválóan olvasható információk.
 • 2019-ben a weboldal felülete némileg megváltozott. Mostantól HTML 5 platformon fut, és képes gyorsan csatlakozni a szerverhez. Ez hatalmas előnyt jelent az élő piacok esetében, ahol minimális időre van szükség a pontos előrejelzéshez.
 • Azok a rajongók, akik a saját szemükkel szeretik nézni a versenyt, számos ajánlatot kapnak. Az élő fogadási piacon minden csapat neve mellett található egy zöld élő gomb. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzés HD-minőségű hanggal közvetíthető.
 • A szekciók elérése egyszerű. Kattintson a „Casino”, „Live Gaming”, „Sport”, „Promóciók” szimbólumokra a megfelelő piacra való belépéshez.
 • Az online chat az oldal láblécében található az összes kapcsolattartóval együtt. A helpdesk magyar nyelven nyújtja szolgáltatásait.

 22Bet sportpiac

22Bet sportpiac

 A ciprusi fogadóiroda a 2019-es sportkínálat tekintetében a top 3 európai cég közé került. Az üzemeltető mellett az Unibet és az 1Xbet is szerepel a listán.

A felső eszköztáron keresse meg a Sport kategóriát, hogy megnyissa az elérhető sportágak listáját. A játékosok előrejelzéseket tehetnek futball, jégkorong, tollaslabda, lóverseny, kézilabda, tenisz, squash, rögbi, vízilabda, röplabda, snooker, biliárd és több tucat más, hasonlóan érdekes sportágra.

A labdarúgópiac a legkiterjedtebb Magyarországon. Naponta mintegy 150 000 fogadási lehetőség áll rendelkezésre. Itt tippelhet a nemzetközi bajnokságokra és a világbajnokságra, nyerhet a bukmékerek piacán a spanyol La Liga, a Bundesliga (Németország), az angol Premier League vagy az olasz Serie A mérkőzéseire. Az üzemeltető kínál játékosok amerikai futball, számos találkozó csapatok Brazília, Mexikó, Venezuela, afrikai és ausztrál bajnokságok.

A női labdarúgás rajongói a bolíviai bajnokságban és Ausztráliában, valamint a Costa Rica-Izraeli Ligában is nagyszerű esélyekkel találkozhatnak. Tippelni lehet a pontos eredményre, a torna győztesére, a rájátszásra, az over/underre, a szögletrúgásokra, a kártyákra, az ázsiai és európai hendikepekre. A labdarúgópiac 20 variációval indul egy tornán, és akár 300 variáció is lehet!

Az ország legjobb esélyeit találja teniszben és kosárlabdában, motorozásban és kerékpározásban.

Az NBA-meccsek, az Euroliga és az Eurocup, valamint a FIBA Major League, amely az év során több mint 400 tornát rendez, nagy sikert aratnak.

A kontaktjátékok és a harcművészetek továbbra is a vállalat látókörében maradnak. Az MMA meccsprogramban a UFC, az M1, a BELLATOR. UFC, Strikeforce.

A hokipiac kiváló fogadási kínálattal rendelkezik a finnországi, svédországi, amerikai, németországi, japán és csehországi versenyeken. A legnépszerűbb opciók közé tartoznak a következők: mérkőzés kimenetele, hendikep, végeredmény, dupla esélyek, büntetések száma, büntetőpercek, erőjátékok, bedobások, egyéni korongok és így tovább. A női jégkorong sem kevésbé érdekes. A sportrovatban mindig van néhány jó lehetőség, például az USA – Finnország női torna, a francia, a magyar és az osztrák női bajnokság.

A sport fülön virtuális sportokat (futball, lóverseny, kutyaverseny) és kiber sportokat is talál. Az elektronikus sportok a közelmúltban progresszívnek és népszerűnek számítottak a mai fiatalok körében.

A legnépszerűbb játékok listáján a következők szerepelnek: Counter Strike, DOTA2, FIFA E-Sports, King of Glory, Overwatch, Rainbow Six Siege, StarCraft II, Valorant és League. Választhatsz sci-fi és horror, csaták és tankcsaták között. A tétek száma 30-50! A Global Bet, az nSoft, az Edge Gaming és az 1×2 Gaming beszállítói mind szemmel tartják a tartalom minőségét, hogy felpörgethesse az adrenalinszintedet, és harcolhass a jófiúk ellen.

A katalógusban az ügyfelek nem sportjóslatokat is készíthetnek, kiválasztva egy globális politikai eseményt, egy globális filmes díjat vagy egy népszerű zenei versenyt.

22Bet élő fogadások

22Bet élő fogadások

 Az élő fogadás mindig érdekes a dinamika szempontjából. A játék során az esélyek csökkennek és újra emelkednek. Az élő szekcióban naponta több ezer fogadással kereskednek, és 35 sportágban találhatók. Sok mérkőzést élőben közvetítenek. Ha várhatóan közvetítésre kerül sor, a verseny neve mellett világít az Élő TV gomb.

Az élő fogadási szektorban az operátorok árrése alig haladja meg a mérkőzés előtti piacét. Mindez azonban hatalmas kockázattal jár a bukméker számára, hogy a helytelenül generált előrejelzések miatt elveszíti a pénzt.

Ha van egy aktív sportfogadása és pozitív egyenlege a fogadási számláján, a megtekintési szolgáltatás ingyenes. Az olyan népszerű sportágak mellett, mint a futball, tenisz, kosárlabda, mindig találhat érdekes mérkőzéseket krikett, rögbi vagy snooker mérkőzéseken.

A pontosabb előrejelzések érdekében az ügyfelek számára élő statisztikákat kínálunk. A képernyő alján látható az Élő Ticker – egy ablak, amely a mérkőzés alatti adatokat tartalmazza: csapatelőny, támadások száma, lőtt gólok, kapura lövések, lapok és büntetők.

A játékosok bármikor leállíthatják a vesztes tétet a Cash Out gomb megnyomásával. Az összeg egy része, mínusz a vesztes odds, visszatér az ügyfél számlájára, és az ügyfél újra tippelhet, miután részletesebben megértette a pályán kialakult helyzetet.

22 Bet mobil verzió és alkalmazás

A bukméker mobil verzióját joggal nevezik innovatívnak. A platform tökéletesen működik iPad-en, iPhone-on és Androidon, és a hivatalos portál funkcionalitását követi. A magyar játékosok számára problémát jelenthet a 22Bet kifizetés folyamatos keresése a fiókblokkolás miatt.

22Bet mobil verzió és alkalmazás

Az üzemeltető ezt a problémát egyszer és mindenkorra megoldotta azzal, hogy felajánlotta, hogy minden típusú készülékre telepít egy mobilalkalmazást.

Az alkalmazással minden játékosnak további lehetőségei lesznek arra, hogy a világ bármely pontjáról előrejelzéseket készítsen, másodpercek alatt biztonságosan bejelentkezzen a platformra, használja a teljes felületet a kereskedéshez a piaci paraméterek mentésével.

A kezdőlap láblécében találhatók a letöltési fájlok.
Ha okostelefonján Android operációs rendszer fut, a szoftvert a képernyő alján lévő robot szimbólumra történő egyetlen koppintással telepítheti.

Mielőtt a fájlok letöltődnek a kézi készülékre, a telefon biztonsági beállításaiban engedélyezze a nem ellenőrzött forrásokból történő letöltéseket. Ez előfeltétele annak, hogy az alkalmazás a jövőben megfelelően működjön.

A program letöltése 1-2 percet vesz igénybe. A linkre kattintva csomagolja ki a „. ark” kiterjesztésű fájlt. Az alkalmazás ikonja az asztalon marad. Mostantól egy kattintással elérhető a weboldal!

Az iPad és iPhone felhasználók számára „. arr” kiterjesztésű fájlra van szükség. Az IOS-alkalmazás az App Store-ban van telepítve. A vállalati felhasználónak a linket követve ingyenesen le kell töltenie a programot. Kevés helyet foglal a kézi készülék memóriájában, és tökéletesen kompatibilis a 9.0-tól kezdődően a telefonok verzióival.

A 22Bet ügyfelei push-értesítéseket állíthatnak be az alkalmazásban, hogy automatikusan értesítést kapjanak a sporthírekről, bónuszbejelentésekről és a közelgő, magasabb nyereményszorzóval rendelkező versenyekről.

Mostantól nem kell tükörlinkeket keresnie: az alkalmazás már rendelkezik egy beépített automatikus alternatívakeresővel. Másodperceken belül átirányít a hivatalos portálra!

22Bet kaszinó

 Több tucat szerencsejáték-oldal közül nehéz kiválasztani egy becsületes kaszinót, amely gyors kifizetésekkel és minőségi szoftverrel rendelkezik. A 22Bet Casino számos nyerőgépet és nyerőgépet kínál napjaink vezető szolgáltatóitól: NetEnt, Lightning Box Games, Ezugi, HOGaming, Pragmatic Play Live Casino, Thunderkick és mások.

22Bet kaszinó

A Népszerű játékok részleg a 2022-es év mintegy 200 legjobb nyerőgépét tartalmazza, amelyek nem csak pozitív érzelmeket, hanem folyamatos bevételt is hoznak az ügyfeleknek. Ezek közé tartozik a PopRocks, Hellcatraz Drago, Jewels of Fortune, Survivor Megaways, Majestic, Morgana, Aztec Gold, Dragon Match, Persia Bonanza, Fu Fortunes, Neptunes Fortune és Royal Mint Megaways.

A Jackpotot minden héten játsszák, és meghaladja az 1 000 000 eurót!

Az asztali játékok között a rulett, a blackjack, a Baccarat Pro és a Texas Hold’em Power továbbfejlesztett változatait találod.

Minden gép ingyenesen és regisztráció nélkül tesztelhető. Ha szerencsejáték-tapasztalatot szeretne szerezni, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Szeretne egy jót szórakozni a játékasztalnál egy osztóval? Ezután csatlakozzon a 22Bet élő kaszinójához, és válassza ki a kívánt játékot: német, svéd, arab rulett, Texas Hold’em, Baccarat Queenco vagy Dragon.

A krupiéval való kommunikáció videokonferencián keresztül történik. A helyiség kerületén több kamera van elhelyezve, amelyek 3D-s képet adnak. Az ügyfél jól látja az osztó asztalát és kezeit, hangkérdéseket tehet fel, és magyar vagy angol nyelven hallhatja a választ.

A több mint 30 játékterem egy valódi kaszinó autentikus hangulatát idézi, és még izgalmasabbá teszi a játékokat. A tökéletesen kiegyensúlyozott bónuszprogramnak köszönhetően a kaszinó és az élő kaszinó játékosai naponta akár 30 000 forintot is nyerhetnek.

Ügyfélszolgálat

Kapcsolat

A minőségi támogatás fontos tényező a bukméker kiválasztásakor. A szolgáltatás üzemeltetőinek gyorsan kell válaszolniuk a felhasználók kérdéseire. Ha sürgős probléma merül fel a fogadásokkal, az oddsokkal, a számlájához való hozzáféréssel kapcsolatban, írjon az online chatre. A vezetők a lehető leghamarabb magyar nyelven adnak visszajelzést.

A dokumentációt igénylő kérdéseket a support@22bet.com e-mail címre küldje el. A válaszidő 24 óra. A levelezés elküldését követően a játékosnak értesítést kell kapnia a levél kézhezvételéről.

Az ügyfél személyes irodájában van egy 24 órás üzenetküldő űrlap. Adja meg nevét a weboldalon, adja meg a kérés okát, és küldje el a kérését. A válasz néhány percen belül megérkezik. A rendszer feldolgozza a kéréseket, és automatikus választ ad.

A telefonszám nemzetközi formátumú. A +44 2037 690147 számra irányuló hívások a díjszabás szerint kerülnek felszámításra.

Következtetés

A ciprusi székhelyű 22Bet meglehetősen fiatal, de nagyon ígéretes. Rövid idő alatt sikerült olyan márkák sorába állnia, mint az 1XVet és az Unibet.

A sportpiac a világbajnokságok és bajnokságok esetében kínálja a legmagasabb oddsokat. Folyamatosan érkezik az ügyfelek áradata, hiszen mindenki szeretne kölcsönösen előnyös feltételekkel partnerré válni, különösen, mivel a 22Betalacsony árrést állapított meg Magyarországon. A versenytársakkal összehasonlítva az árrés mindössze 4-5%. A kifizetések rendszeresen és az üzemeltető szabályzata szerint történnek.

A platformon könnyű fogadni, funkcionális és gyors. Az élő fogadási késleltetés nem haladja meg a 10 másodpercet. Az élő fogadások tehát sikeresek, és a piac továbbra is aktív minden szegmensben, a népszerűtől az exkluzívig.

A mobilalkalmazással a játékosok könnyen kezelhetik számlájukat, bármilyen helyről hozzáférhetnek az oldalhoz, és teljes mértékben kihasználhatják a sport- és kaszinópiacokat.

A bukméker rohamosan fejlődik, az ügyfelek a 22Bet vélemények ben írnak róla. A vállalat sokat fektet a piaci promócióba és a marketingbe, csak bevált szolgáltatókat támogat, és a legérdekesebb ajánlataikat helyezi el.

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mit és milyen feltételekkel kínál az üzemeltető, látogasson el az információs részre, keresse fel a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt, olvassa el a felhasználási feltételeket, és ismerkedjen meg az adatvédelmi és a felelős játéklehetőségekkel. Így teljes képet alkothat a 22Bettevékenységéről és a versenytársak közötti rangsorolásáról.

 

GYIK
Működhet-e legálisan a 22Bet Magyarországon?
Van befizetés nélküli bónusz a 22Bet-en?
Miért van szüksége a 22Bet nek ellenőrzésre?
Mennyi idő alatt tudok pénzt felvenni a 22Bet-től?
A 22Bet-nél elérhető a készpénzkifizetés?

A hozzászólások tilosak.