1xbet alternatív link – regisztráció, promóciós bónusz kód, mobil alkalmazás

A szerző véleménye
Gaspar
Az 1xbet több mint 15 éve működik, és a világ 90 országában kínál sport- és kaszinófogadási szolgáltatásokat. Magyarországon az üzemeltetőnek hatalmas felhasználói közönsége van, akik a kormányzati tiltások ellenére is a jól bevált nemzetközi sport- és kaszinófogadási platformot részesítik előnyben.

1xbet Hungary

Világszerte emberek milliói lelkesednek a kereskedésért. A sikeres sport- és kaszinó-előrejelzéseknek köszönhetően sokan tudták növelni jövedelmüket azzal, hogy hobbijukat rendkívül jövedelmezővé tették.

Az 1xBet több mint 15 éve működik az ágazatban, és a stabilitás és a biztonság mintaképe. Az üzemeltető sokkal többet kínál a fogadásnál. Minden regisztrált ügyfél az oldalon nagyszerű lehetőséget kap arra, hogy élő versenyeket nézzen, növelje nyereségét bónuszokkal, válassza ki a kaszinó katalógusának legjövedelmezőbb játékait és még sok mást.

Az 1Xbet csapat tagjaként részletes útmutatást kap a kezelőfelület használatáról, szakértői tanácsokat és megbízható online statisztikákat.

A vállalat pozitívumai közül a legfontosabbak kiemelkednek:

 • Széles sportpiac, beleértve az élő fogadásokat is;
 • A fogadások gyors feldolgozása;
 • Megnövelt esélyek a nagyszabású labdarúgó-, tenisz-, kosárlabda- és más népszerű sportágak versenyein;
 • A pénzügyi tranzakciók biztonsága;
 • Magas odds a magyar piacon;
 • Személyre szabott ügyfélszolgálati megközelítés minden egyes ügyfél számára.
 • Magas szintű szolgáltatás és garancia a biztonságos tranzakciókra.

Az interneten számos független visszajelzés található a Curacaói licenc alapján működő bukmékerről. Nem rejti el a részleteket. Ezek a hivatalos honlap kezdőlapján találhatók. Olvassa el az összes dokumentumot, mielőtt aláírja az együttműködési megállapodást, tájékozódjon arról, hogy az Ön régiójában milyen befizetési és kifizetési módszerek elfogadhatóak, milyen bónuszok használhatók fel egyszerű fogadási feltételekkel, és így tovább.

A játékosoknak tisztában kell lenniük azzal is, hogy mi a legjobb módja az 1xbet Hungary weboldalának eléréséhez: egy alternatív linken, VPN szolgáltatáson vagy alkalmazáson keresztül. Továbbra is vannak megoldatlan hazai szerencsejáték-ügyek, így a nemzeti engedély nélküli fogadási oldalakat az internetszolgáltatók blokkolhatják.

1xbet alternatív link

Néhány évvel ezelőttig körülbelül két tucat online fogadóiroda volt Európában, amelyek minőségi szolgáltatást nyújtottak. Közéjük tartozott az orosz 1Xbet márka, amely az évek során hatalmas közönségre talált, és egyedülálló platformot hozott létre a szórakozás, a sport és a nagyszerű lehetőségek saját világával.

1xbet alternatív link

A bukmékerek választéka ma már óriási. Vannak olyan üzemeltetők, akik a verseny vagy a rossz vezetés miatt nem tudnak talpon maradni. Az 1Xbet egyébként sokéves tapasztalattal rendelkezik, és olyan országokban is kínálja szolgáltatásait, ahol a szerencsejátékot törvény tiltja. A felhasználók száma nem csökken. Mindenki értékeli a befektetései biztonságát, és tudja, hogy a pénze biztonságban lesz a platformon.

Magyarország egy olyan ország, ahol a szerencsejáték 2011 óta legális, de a törvény szerint csak nemzeti engedéllyel rendelkező cégek működhetnek itt. Ez pedig extra adókat jelent. Kevés piaci szereplő engedheti meg magának a kettős adóztatást, elsősorban a szabályozó hatóságoknak alárendelve.

Az 1Xbet esetében minden egyszerű. Az üzemeltető alternatív beutazási forrásokat kínál a magyar látogatóknak. A hivatalos weboldalra való eljutáshoz írja be a böngésző keresősávjába a következő keresést: „1xbet alternatív link„, vagy „1XBet mirror Hungary”. Ha a fogadók állandóan használják a fogadási oldalt, a legjobb, ha beállítanak egy proxy szervert vagy VPN-t, ahol megváltoztathatják a tartózkodási helyüket és biztonságosan bejelentkezhetnek. A mobil ügyfelek számára hasznos lesz egy olyan alkalmazás, amely egy kattintással elérhetővé teszi a webhelyet. Az összes szoftverfájl elérhető a hivatalos portál főoldalán. Az érdeklődők már most telepíthetik az alkalmazást, és teljesen ingyenes!

Bármelyik módját is választja a bejelentkezésnek, a fogadási oldal funkciói ugyanazok maradnak. Minden kaszinó termék, a sportfogadás, bónuszok és promóciós kódok, valamint több mint 30 féle számlafizetési mód áll az Ön rendelkezésére.

Az 1xbet fogadási oldal felülete és elrendezése

Aki még sosem látta az 1Xbet márkát, az egyáltalán nem ismeri a fogadást! A weboldal kialakítása két szín kombinációja: a kék és kék színű részek jól láthatóak fehér háttér előtt. Az oldalak elrendezése meglehetősen egyszerű. A felső sávban gombok találhatók, amelyekkel a portál fő részeit érheti el. A képernyő jobb oldalán találja a bejelentkezési és regisztrációs lehetőségeket. Ezek alatt található a játékszelvény, ahol az ügyfél összes tétje szerepel.

1XBET Online sportfogadás

 • A piacot az eszköztárról vagy az oldalsó fülről érheti el, ahol az összes szakág népszerűség szerint van elhelyezve.
 • A sportág kiválasztásával közvetlenül a piacra juthat, ahol a csapatok neve, a fogadási típusok és az oddsok láthatók.
 • A lista tetején van egy szűrő, ahová a gyors kereséshez beírhatja a találat nevét.
 • A fogadás megkötéséhez egyszerűen kattintson az esélyekre. Az Ön választása megjelenik a fogadószelvényen, ahol az ügyfél megadja a tét összegét és típusát. A lényeg most már csak az, hogy várjuk a verseny eredményét!
 • Minden fogadási számítás, befizetés, kifizetés és bónusz kifizetése a privát irodából történik. A játékosok maguk határozhatják meg a heti/havi kereskedések számát és az egyszeri befizetések összegét. Mindez szükséges a saját bankroll hatékony kezeléséhez. Az ügyfelek beállíthatják adataikat, kiválaszthatják az elszámolás pénznemét (euró, dollár, forint) és a felület nyelvét (angol vagy magyar).
 • A honlapon egy banner hirdeti a közelgő labdarúgó, kosárlabda, tenisz, röplabda és egyéb sportágak mérkőzéseit.
 • A láblécben található egy információs blokk, valamint az ügyfélszolgálati elérhetőségek. A bal oldalon található az online chat, amely a nap 24 órájában elérhető a magyar ügyfelek számára.
 • A fogadási oldal egyszerű, ugyanakkor szép és modern. A HTML 5 platformmal működik, amely nagy sebességű kapcsolatot biztosít a szerverrel.
 • Bármilyen információt a másodperc töredéke alatt feldolgozunk. Ez látható előnyt biztosít a felhasználóknak az élő piacon és a szerencsejátékok szórakoztató szekciójában.

1xbet Hungary regisztráció

Regisztráció 1xbet.com

A hatékony fogadáshoz tagként kell regisztrálnia. Az 1Xbet többféleképpen is létrehozhat személyes számlát.

 • Az egy kattintással történő regisztráció a leggyorsabb típus, ahol a megnyíló űrlapon kiválasztja a lakóhely szerinti országot, a pénznemet és a befizetési módot. Ha a felhasználó részt akar venni az üdvözlő bónuszban, akkor a promóciós kód mezőbe be kell írnia az 1XSPORT-ot. Amikor aktiválja személyes számláját, a szolgáltató szöveges üzenetet küld az Ön mobiltelefonszámára.
 • Regisztrálhat egy közösségi hálózaton keresztül, ha ott aktív fiókkal rendelkezik. A játékos kiválaszt egy hírvivőt (Twitter, Facebook), és rákattint az ikonra. A rendszer automatikusan beolvassa a személyes adatokat, így a felhasználó azonnal hozzáfér a fogadási oldalhoz.
 • Telefonszámmal – ez a számla is gyors. Ki kell töltenie az elérhetőségeit, és be kell írnia a pénznemét az űrlapba. A fiók aktiválása SMS-ben történik, amelyet a telefonszámára küldünk.
 • E-mailben – ez tekinthető teljes regisztrációs eljárásnak. Ez magában foglalja az összes személyes adat kitöltését (kereszt- és vezetéknév, nem, születési dátum, elérhetőségek, jelszó és bejelentkezés, számlázási pénznem és lakóhely szerinti ország). Az 1XSPORT promóciós kódot is hozzá kell adnia, hogy részt vehessen az üzemeltető promócióiban és bónuszaiban. Az űrlap alján beleegyezését kell adnia az adatfeldolgozáshoz, és alá kell írnia a kölcsönösen előnyös együttműködést az 1Xbet-tel.

Személyes fiókjának aktiválásához kattintson az e-mail címére küldött linkre.

Látogasson el a kezdőlapra, és ismerkedjen meg a számlaopciókkal. Mostantól jogosult vagy betéteket elhelyezni és pénzt fogadni.

A készpénzfelvételi kérelem csak az útlevéladatok ellenőrzése után dolgozható fel. A dokumentum másolatát csatolhatja személyes irodájában (a „Saját dokumentumok” menüpontban), vagy elküldheti a következő címre: security@1xbet-team.com.

A felhasználónak a regisztráció napjától számítva 30 nap áll rendelkezésére a fiók azonosítására. Ezt a feltételt be kell tartaniuk, ellenkező esetben számlájukat a körülmények tisztázásáig zároljuk.

Elérhető fizetési módok

A fogadási platform nemzetközi, így a világ bármely pénznemében fizethet. Az 1Xbet honlapjának fejlécében részletes információkat talál a kifizetésekről és azok használatáról.

Fizetési módok

Magyarországon az ügyfelek a következő eszközökkel fizethetnek:

 • Visa és Mastercard hitelkártyák;
 • Banki átutalás;
 • Elektronikus átutalások Skrill, Sticpay, Perfect Money, NETELLER, ecoPayz, Payeer;
 • Kriptovaluták (összesen 24 típus).

A minimális befizetési összeg 250 HUF vagy 10 EUR. Az átutalások azonnal és díjmentesen kerülnek jóváírásra.

A nyeremények kifizetéséhez az alsó határ 500 forint vagy 20 euró. A várakozási idő minden egyes tranzakciónál eltérő lesz:

 • hitelkártyák esetében – 1-3 nap;
 • banki átutalás esetén – legfeljebb 7 nap;
 • átutalások esetén – 1-2 nap;
 • kriptovaluták esetében – 15 percen belül.

Minden kifizetés a felhasználó személyes számlájáról történik. Menjen a „Számlám” menüpontba, nyissa meg a „Fizetés számláról” almenüt, válassza ki a feltöltési módot, töltse ki a számlaadatokat és írja fel az összeget. Belső egyenlege perceken belül feltöltődik!

1Xbet bónuszok

A magyar játékosokat a világ legjátékosabb játékosai között tartják számon. Mindig odafigyelnek az üzemeltetői bónuszokra. Az ajánlat, hogy valaki más kárára játszhatsz, nagyon vonzó! Az 1xbet a legmagasabb nyereményszorzók mellett promóciók széles skáláját kínálja (napi, rendszeres és időszakos).

1xbet üdvözlő bónusz

 • Az új játékosok üdvözlő bónusza a befizetés 100%-a 30.500 forintig.
 • A bónusz 30%-kal történő növeléséhez használja a promóciós kódot 1xSport a regisztráció során.
 • A bukméker a parlay fogadásokat népszerűsíti, így ez az a piactípus, amelyet a sportbónusz fogadásához használnak.
 • A játékosnak 3 olyan kifejezést kell tennie, amelynek esélye minden egyes eredményre legalább 1,4.
 • A teljes fogadási összeg 5x-ös átforgatását biztosítja.
 • A bónusz a számla létrehozásától számított 30 napig érvényes.

Az 1xbet Casino üdvözlő bónusz egy egész jutalomrendszer az új ügyfelek számára. A játékos befizet és kap egy további összeget:

 • Az első feltöltéskor 100% és 30 FS;
 • A második feltöltésnél 50% és 35 FS;
 • A harmadik feltöltésnél 25% és 40 FS;
 • A negyedik feltöltésnél 25% és 45 FS.

A kaszinó üdvözlő csomagja összesen akár 1500 euró és 150 ingyenes pörgetés. Minden fordulónak 7 napon belül be kell fejeződnie, 35-szörös rolloverrel és maximum 5 € (vagy forintos árfolyam) egyszeri tétlimittel.

Egyéb érdekes promóciók

A sport és kaszinó üdvözlő bónuszok mellett a felhasználók folyamatosan részt vesznek az 1Xbet bónuszokban és különleges ajánlatokban. A promóciók szekcióban körülbelül 30 folyamatban lévő promóció található, amelyek közül az egyik a Grand Slam 2022 versenyen a teniszfogadási piac résztvevőinek tombola autója volt.

Bónuszok és Ajánlatok 1xbet.com

 • A HYPER BONUS promóció rendszeresen fut. Az expressz fogadási piac népszerűsítése érdekében az üzemeltető 250% -ot kínál a befizetett összeghez, amennyiben egy szelvényben 4 vagy több eseményt tartalmazó többszörös fogadásokat kötnek, és mindegyiknek 1,2-től kezdődő oddsot kínálnak. A futball-, tenisz- és kosárlabdapiacokon kívül a bukméker expressz fogadásokat kínál a vízilabdára, a léghokira és a Cyber Live szekcióban.
 • Rendszeres promóció a Happy Friday, ahol extra 100 eurót vagy az aznap befizetett összeg 100%-át nyerheti meg. A sorsolás egy parlay piac, 1,4-es oddsokkal és három eseménnyel egy fogadásban. A döntetlenre legalább egy mérkőzés előtti tippet kell adni.
 • „Szerda – szorozd meg kettővel!” – Promóció mindazoknak, akik részt vettek az előző ajánlatban. Ha 10 euróval (vagy a befizetés 100%-ával) szeretné növelni a bankrollját, tegyen 5 fogadást a többfogadásos piacon, 1,4-es oddsszal minden egyes kimenetelre, és legalább 3 fogadást egyetlen fogadószelvényben.
 • A „Beat 1Xbet” promóció napi jackpot sorsolást kínál a TV BET játékban. A nyertes akár 100 eurót is kap a számlájára!
 • 1XGAMES – kettővel szorozva. Ez a fajta bónusz a legnépszerűbb a magyar játékosok körében. Minden nap egy véletlenszám-generátor kiválaszt 10 000 tétet az azonos nevű játékban, és megduplázza az esélyeket kettővel! Minimális 1 eurós téttel Ön is egyike lehet az 1xGames szerencsés nyerteseinek, dupla nyereményszorzóval.
 • Kockázatmentes fogadást kínálunk minden Live Sport résztvevőnek. Az 1XSPORT promóciós kód megadásával aktiválja részvételét. Ha a fogadás sikertelen, az üzemeltető teljes egészében visszatéríti az összeget. Ez az ajánlat minden élő piacra érvényes, beleértve a kiber sportokat is.
 • A VIP cashback egy folyamatos promóció, amelyben bármely regisztrált ügyfél részt vehet. A kaszinóban a játékok kiválasztásával pontokat kap a fogadásokért. A hűségprogram 8 szintjének teljesítésével az ügyfél jogosult maximum 30%-os készpénz-visszatérítésre, megnövelt számú freespinre, korlátlan kifizetésre és egyéb exkluzív ajánlatokra.

A bónuszok eléréséhez menjen a „Promóciók” részbe, és válasszon az aktuális promóciók közül: CaseGO, DPC 2022, Sticpay Winner, TVBET Jackpot, Battle of the Jackpots és még sok más.

1xbet promóciós kód

Promó kód bolt az 1xBet

Az üzemeltető speciális kódokat ad ki a bónuszok aktiválásához és az ingyenjátékok/frisspinek számának növeléséhez. Az ügyfél első alkalommal a regisztráció során használhatja, és további 30%-ot kaphat az üdvözlő bónuszhoz.

A „promóciós kódok bemutatója” oldalon mindig megtalálja az aktuális ajánlatokat a jobb bónuszfeltételekkel.

A promóciós kódokat egy nagyszabású sportesemény, például a FIFA világbajnokság alkalmából jelentik be. Ez lehetőséget ad arra, hogy kedvező áron játsszon. A kódok száma korlátozott, ezért, hogy ne maradj le a nyerési esélyedről, tartsd magad naprakészen és nézz vissza az új bónuszkódokért.

A promóciós kód bemutató részből többet megtudhat a bónuszpontok beváltásának szabályairól, tájékozódhat a közelgő eseményekről és szerencsejátékokról, ahol az 1xbet ajánlatok futnak.

Például, ha az új LUCKY WHEEL nyerőgépet választja promóciós kóddal, akkor extra 15 freespint kap.

Az üzemeltető az expressz fogadási piacot népszerűsíti, így nagyon gyakran találhat olyan promóciós kódokat, amelyek növelik az oddsokat a labdarúgó-, tenisz-, kosárlabda- és röplabda-versenyeken.

Sportpiacok

1xBET sportpiac

Az 1xbet-en a népszerű sportágakban elérhető piacok száma két tucatnál kezdődik, és elérheti a 150 típust is. Az ajánlatok széles skálájának köszönhetően mindig választhat a pontos eredményekre és az ázsiai hendikepre, a végeredményre és a szabálytalanságok, a gólközök és a piros lapok számára történő fogadások között.

A magyar sportpiacon az 1xbet kínálja a legmagasabb oddsokat az első és a másodosztályú versenyekre. Értékük nem csökken az exkluzív sportágak esetében: szörf, crossfit, kabaddi, lóverseny, kelta foci és curling.

Az 1Xbet Hungary  sportpiacát az egyik legversenyképesebbnek tartják Európában. A népszerű ajánlatok között megtaláljuk a labdarúgó Bajnokok Ligáját, a világbajnokságot és az Európa Ligát, olyan fogadási típusokkal, mint: egyszeri, parlay, többszörös, rendszer és így tovább. A labdarúgó-mérkőzések átlagos árrése 2-4% a mérkőzés előtti vonalon és 4-6% az élő vonalon.

Az összes európai bajnokság (Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Portugália), valamint az Amerika Kupa, a Copa do Brasil, a Libertadores és a Copa América is képviselteti magát.

A kosárlabdában az árrés valamivel magasabb, mint a labdarúgásban, a legnépszerűbb NBA, VTB United League, Turkish Airlines EuroLeague, Eurocup és NCAA bajnokságokban 6%-ot ér el.

A jégkorongban az árrés alacsony, 3-5% között mozog a világbajnokságokon, az NHL és a KHL klubversenyein, valamint a Hockey Premier League-ben.

A teniszben az árrés aránya éppen csak az európai átlag alatt van, nem haladja meg a 4-5%-ot. A versenyek közül a legérdekesebbek a következők: US Open, Wimbledon, Grand Slam és így tovább.

A sportelőrejelzések mellett ebben a szekcióban politikai eseményre, szórakoztató műsorra vagy világzenei díjra is találhat fogadásokat.

1xbet sportfogadás

Az 1xbet ügyfelei előtt lévő oldalsó fül megnyitja a piacot a sportágak számára. A kívánt verseny kiválasztásával megjelenik az aktuális versenyek listája az oddsokkal együtt.

A vízszintes sávban találja a legnépszerűbb ajánlatokat, mint például az 1X2, over/under, dupla odds, ázsiai hendikep, szögletek, offsides, gólok száma az első félidőben, hosszabbítás és mások.

 • Győződjön meg róla, hogy elegendő pénz van a számláján.
 • Ezután döntsön a fogadási formátumról (mérkőzés előtti vagy élő).
 • A kereskedés megkezdéséhez kattintson a verseny neve melletti együtthatóra.
 • Az Ön választása a kuponon jelenik meg, amely a bejelentkezés és a regisztráció gombok alatt található.
 • Adja meg a játékkupont, jelölje meg a tét típusát (egyéni vagy többes tét), és adja meg az összeget.
 • A kupon alján van egy speciális doboz, ahol beírhat egy 1xbet promóciós kódot, ha részt vesz a promócióban.
 • Kattintson a „Tét elhelyezése” gombra, és várja meg a verseny végét.

Ha követed ezeket az egyszerű utasításokat, pillanatok alatt megtanulhatod, hogyan kell jósolni!

Élő fogadások

A tapasztalt fogadók inkább az élő fogadási piacon teszik meg a jóslataikat. Az 1xbet Hungary minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége van a hatékony kereskedéshez. Kattintson a fő eszköztáron található élő gombra a sportpiac eléréséhez.

ÉLŐ fogadások

Az oldalsó fülön láthatod a sportágak listáját és az élőben induló vagy már elindított mérkőzések számát.

A megfigyelés szerint az élő fogadási szekcióban az átlagos árrés valamivel magasabb, mint a mérkőzés előtti piacon. Ez az esélyek dinamikájának köszönhető a játék során. Lefelé és felfelé is mehetnek. Ezért olyan fontos, hogy az ügyfél a saját szemével kövesse az eseményt. Az 1Xbet szolgáltatása lehetővé teszi! Minden regisztrált ügyfélnek, aki egy aktív sportfogadással és pozitív egyenleggel rendelkezik a számláján, felajánljuk, hogy ingyenesen nézheti a versenyeket.

A helyes előrejelzéshez tartsa a kezét a pulzuson. Ha látja, hogy az esélyek emelkedtek, kattintson rá, hogy rögzítse az értéket, és nyereséges fogadást kössön.

Amikor egy eseményt közvetítésre kínálnak, a mérkőzés neve mellett egy élő gomb világít. Kattintson rá a megtekintés megkezdéséhez. A kiváló minőségű lejátszás biztosított lesz!

Az élő TV naponta akár 300 adást is kínál. Könnyű megfelelő ajánlatokat találni a labdarúgás, tenisz, kosárlabda, küzdősportok, golf, jégkorong és röplabda számára. Hogy a játékosok könnyebben megértsék a pályán uralkodó helyzetet, a képernyő alján található egy információs tábla, amely a mérkőzés legfontosabb tudnivalóit tartalmazza: a lőtt gólok száma, a góllövőlisták, a mérkőzés eddigi állása stb.

Ha szeretné, a Multi Live mód aktiválásával egyszerre több mérkőzést is megnézhet. A képernyők a jobb vizuális élmény érdekében egy oldalsó fülön nyílnak meg.

Az élő fogadási piac továbbra is a legnépszerűbb, mivel a Cash Out funkció segítségével bármely játékos megállíthatja vesztes tétjét. Ha a fogadószelvényen lévő gombra kattint, a csökkentett oddsú fogadása többé nem vesz részt a fogadásban, így visszakaphatja a pénze egy részét, és így minimalizálhatja a téves előrejelzésből származó veszteséget.

1xbet mobil

A gyors felület lehetővé teszi az 1Xbet játékosok számára, hogy a fogadási oldal mobil verzióját használják. Magyarországon egy alternatív linken keresztül érheti el, ha a böngésző keresősávjában rákeres: „1xbet mobile mirror Hungary” vagy „1xbet Hungary”.

A platform még a régebbi okostelefonok kis képernyőjéhez is jól alkalmazkodik. Ezen a játékosok a hivatalos portálon elérhető számos lehetőséget kapnak: regisztráció, sport és kaszinó szekciók, élő közvetítés előnézetek és számos fizetési lehetőség.

Ha alkalmanként játszol, válaszd a mobilverziót, amelynek a kezdőlapja könnyebb elrendezésű. A fő funkciók a képernyő közepén találhatók, a bejelentkezési és regisztrációs gombokkal együtt. Az online csevegés a jobb alsó sarokban található, az informatív blog a láblécben, a piacok pedig a főmenüből érhetők el. Az 1xbet mobilplatformján még az újoncok is gyorsan és könnyen eligazodhatnak.

1xbet app

1XBET APP (1xbet Mobile)

Az egyik alternatív belépési forrás Magyarországon az 1xbet mobilalkalmazások telepítése lehet. Alkalmasak az iOS és Android operációs rendszereken futó összes telefonmodellhez.

 • A programok eléréséhez egy tükörkapcsolaton keresztül lépjen be a mobiloldalra. Határozza meg, hogy melyik operációs rendszer fut a telefonon.
 • Ha a játékos Android okostelefont használ, az összes telepítőfájl megtalálható a hivatalos portálon.
 • Először engedélyeznie kell a nem ellenőrzött forrásból származó szoftverek letöltését a készülék biztonsági beállításaiban.
 • Ezután kattintson a robot szimbólumra (Android), és egy „. ark” kiterjesztésű fájl másolódik az okostelefonjára. Ezt követően meg kell nyitnia a termék aktiválásához. Az alkalmazás ikonja az asztalon marad.

Az iPaddel és iPhone-nal rendelkező játékosok letölthetik az ingyenes iOS-alkalmazást az App Store-ból. Kattintson a weboldal láblécében található ikonra, hogy a rendszer az alkalmazásbolt megfelelő oldalára irányítsa.

A telepítés körülbelül egy percet vesz igénybe. A szoftver nem foglal sok helyet a telefon memóriájában, és nem zavarja a fő hardvert.

Az 1xbet sokkal tovább ment, mint versenytársai. A gyors és zökkenőmentes belépéshez asztali számítógépen keresztül letöltheti a Windows alkalmazást az automatikus 1xbet alternatív link. Mivel számos szoftverkomponens már telepítve van az okostelefonra, iPhone-ra vagy laptopra, maga a kereskedés sokkal gyorsabb.

Az 1xbet alkalmazások fő előnyei a következők:

 • A webhely zavartalan és stabil működése;
 • Biztonságos belépés a sport- és szerencsejáték-piacra;
 • A piac működőképességének fenntartása;
 • További intézkedések az ügyféladatok védelmére;
 • Értesítések a közelgő sporteseményekről, sporthírekről és a bukméker működésével kapcsolatos változásokról.

Az 1xbet app zökkenőmentes működéséhez javasoljuk a verzió frissítését. Az üzemeltető erről e-mailben tájékoztatja az ügyfeleket.

eSport játékok

A virtuális sportok jó időtöltés mindenkinek, aki szereti az izgalmakat és a kiszámíthatatlanságot. Az eSport az 1xbet-en külön fogadási iparág a futball, a tenisz, a jégkorong, az autósport, a Forma-1, a lóverseny és a kutyafuttatás számára.

eSportok online

Az eSport versenyek dinamikusak és izgalmasak. A versenyek 5-10 percenként kezdődnek, így biztosan nem marad le kedvenc versenyéről. Ezt a piacot az különbözteti meg, hogy a csapat eredményét egy beépített véletlenszerű győztes kiválasztási mechanizmus számítja ki. Tehát csak annyit kell tenned, hogy fogadsz a kedvenc csapatodra és élvezed a játékot! Virtuális játékok 1xbet fejleszti magát, és vonzza a híres márkákat (NetEnt, Playtech, Edge Gaming, Leap Gaming, Scout Gaming), amelyek az elektronikus játékok saját verzióit kínálják az üzemeltető weboldalán.

A cybersport is szerepel a legnépszerűbb sportágak listáján, több tucat exkluzív fogadással a Counter Strike GO, a League of Legends, a Dota 2, a Call of Duty, a Rocket League és az Overwatch területén. Kiválaszthatod az általad választott játékot: tankcsaták, szuperhős csaták, horror és kaland.

1xbet szerencsejáték és élő kaszinó

1xBet kaszinó

A szerencsejátékok szórakoztatása az 1xbet kiterjedt játékprogramjának része. A kaszinó a felső eszköztárból érhető el. A játékokat nyerőgépekre, jackpotokra, Megaway-ekre, asztali játékokra, lottójátékokra és így tovább kategorizálják. A szórakoztató katalógus mostantól 3000 lehetőséget tartalmaz a NetEnt, iSOFTBET, EGT, Betsoft és más globális beszállítóktól. A kaszinóban mindenki kipróbálhatja a szerencséjét, és egy pillanat alatt nyerhet.

A nyerőgép kereső szűrő lehetővé teszi, hogy gyorsan navigáljon a katalógusban népszerűség, gyártó, játék neve és volatilitás szerint.

Fordítson figyelmet a progresszív jackpot játékokra. Minden ilyen játéknak van egy közös kasszája, amelyet maguk az 1xbet és más fogadási portálok ügyfelei generálnak, ahol a játék készítője közzéteszi a tartalmát. Ha a játék sikeres, a jackpotot egy héten keresztül játsszák ki, és 500 000 eurós vagy annál nagyobb nyereséget hoz. A 2022-es év legnépszerűbb játékainak sora a következő: Mega Moolah, Dark Knight, Hall of Gods és Mega Fortune.

Az élő kaszinó több tucat autentikus játékteret kínál, amelyek teljes mértékben egy valódi kaszinó hangulatát idézik. Vannak ott krupiék, akik videokapcsolaton keresztül vezetik a játékokat. A játékválaszték hatalmas: Texas Hold’em, Omaha és Omaha Hold’em, francia, európai és amerikai rulett, Blackjack Premium és Baccarat.

Az üzemeltető saját innovatív 1xGames játékrészlegét kínálja, ahol klasszikus kártyajátékok, craps, a rulett több változata, jó volatilitású nyerőgépek és a nagyon gyerekes „kő, papír, olló” szórakoztatás található.

Visszajelzési szolgáltatás

Figyeljen a kapcsolatok számára, amelyeket az 1xbet kínál. Magyarországra vonatkozóan online chat és közvetlen vonalas operátorok állnak rendelkezésre, akik angol és magyar nyelven kommunikálnak.

Az online csevegőszoba a nap 24 órájában elérhető, így nem marad egyedül a problémájával. A támogatói csapatban hozzáértő menedzserek dolgoznak, akik ott lehetnek, amikor szükséged van rájuk.

Az e-mailes kommunikációhoz több olyan egység is létezik, amely elfogadja a levelezést:

 • info@1xbet-team.com – általános kérdések;
 • support@1xbet-team.com – támogató technika;
 • security@1xbet-team.com – biztonsági osztály;
 • b2b@1xbet-team.com – tagság (online);
 • processing@1xbet-team.com – kifizetések és átutalások;
 • account@1xbet-team.com – pénzügyi osztály.

A forródrót éjjel-nappal elérhető a (800) 555-51-81-es számon. Az ügyfelek ingyenesen felvehetik a kapcsolatot a WhatsAppon: +380668655784.

Az esti órákban az operátorok túlterheltek lehetnek, így a válaszidő meghaladja az 5 percet, de átlagosan 1 percen belül érkezik válasz. 24 órán belül választ kap e-mailben. A levelezés elküldése után az ügyfelek értesítést kapnak arról, hogy az üzemeltető megkapta az e-mailt a támogatási központtól.

Következtetés

Az 1xbet Hungary fogadási platformja minden típusú felhasználó számára alkalmas, magas szintű szolgáltatást és a sport- és kaszinófogadások hatalmas választékát kínálja. A bukméker iránti növekvő érdeklődés számos tényezőnek köszönhető. Az egyik legfontosabb a nyereményszorzó, amely körülbelül 20%-kal magasabb, mint a versenytársainké.

Az üzemeltető nem rendelkezik nemzeti magyar licenccel, de ez nem akadályozza meg az ügyfeleket abban, hogy ezt a fogadási oldalt válasszák, mivel kiváló hírneve és 16 éve stabilan működik az iparágban. Az üzemeltető a Curacaói Szerencsejáték Hatóság felügyelete alatt működik, és évente aláveti magát a számítógépes berendezések minőségellenőrzésének. Ez bizalmat ad a kereskedőknek a kínált tartalom minőségében.

Az 1xbet minden szinten biztosítja az ügyfélszolgálatot. A játékosok bármilyen platformról és alkalmazásból sport- és kaszinójóslatokat tehetnek.

Az 1X Corp NV, amelyhez az 1xbet márka tartozik, nemcsak online fogadási szolgáltatásokat kínál, hanem játékokat is fejleszt ügyfelei számára.

Az adatvédelmet az SSL titkosítási biztonsági protokoll biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a szerverre érkező információk titkosítva vannak, és bizalmasan kezelik azokat. A biztonsági szolgáltatás szigorúan ellenőrzi az ügyfelek tevékenységét, hogy megakadályozza a csalárd tevékenységeket. Az 1xbet honlapjának láblécében részletesen felfedezheti az orosz fogadóiroda hivatalos munkájával kapcsolatos információs részeket.

Kereskedelmi szolgáltatásai mellett a bukméker a globális sportot is támogatja, számos híres csapatot szponzorál: a spanyol La Ligát, az afrikai labdarúgó-válogatottat, és támogatja a Cascade, a HellRaisers és a Natus kiber-sportcsapatokat. Ezek a tények ismét megerősítik a vállalat magas minősítését és szándékainak komolyságát.

GYIK
Hogyan kaphatom meg az 1xbet Hungary sport üdvözlő bónuszt?
Hogyan vehetek ki pénzt az oldalról?
Mely csapatokat szponzorálja az 1Xbet?
A helpdesk elérhető magyar nyelven?
Az 1xbet kínál különleges promóciókat?
Van mobilalkalmazása az 1xbetnek?

A hozzászólások tilosak.