Biomérnök szakest

2010. április 22-én az ex Neviki büfében rendezték meg a IV. (I. Hagyományteremtő) biomérnök szakest. A szak kis létszámú, de hallgatóinak száma évről évre növekszik, ezért eljött az ideje a hagyományteremtésnek.

A szakest szervezői álruhába bújtak; az est teljhatalmú úrnője az Anyacárné volt, aki az est során bármikor bárkire szabhatott ki büntetőpiát, aki nem tűnt kellően jókedvűnek. A többi jelmezesnek – nagyhercegnő, udvari bolondok, jótündér, hóhér – is volt valamilyen kiváltsága. A rendezvényen sajnos csak négy oktató jelent meg, pedig a szervezők több mint ötven meghívót küldtek ki. Ők alkották a Bölcsek Tanácsát, rájuk lehetett szavazni a „best of oktató” címért. Rájuk várt a megmérettetés is, hogy megírják a hallgatók által összeállított tréfás zh-feladatsort.

A többi szak küldöttjének is akadt feladata: a pockos nyelvtörőt egyiküknek sem sikerült hibátlanul elmondania. Gyanítom, hogy túl sok jutott nekik a szak italából, a whiskey-ből, amit szinte korlátlan mennyiségben lehetett fogyasztani. A küldöttek hősiesen legyűrték a büntetőpiát, amelynek összetétele kérdéses, de néhány hozzávalót erőssége miatt biztosan mindenki meg tudott nevezni.:) Szép számmal érkeztek a feljelentések, a feljelentett egyének pedig fellebbezhettek, ha nagyon ki akarták hagyni eme csodás lehetőséget. Az egyik szervező édesapjának jóvoltából borkóstolást is tartottak, amelyre természetesen nagy volt az érdeklődés. Aztán végre beindult a buli, és igen jó hangulat kerekedett! A különböző stílusú zenék váltották egymást, ezért mindenki találhatott neki tetsző számokat.

Külsősként azt tudom tanácsolni az elsős biomérnök szakosoknak (akik közül nagyon kevesen jöttek el), hogy a következő szakestjüket ki ne hagyják, mert megéri ott lenni, én legalábbis nagyon jól éreztem magam!

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)