Hagyd, hogy megtaláljanak az élmények!

Képzelj el egy olyan világot, melyben a legjobb barátaiddal láthatatlan háló köt össze. Észre sem veszed, és egyik buliból a másikba csöppensz, olyan élményekkel gazdagodva, melyektől mindenkinek tátva marad a szája. Barátok nélkül élni lehet, csak nem érdemes!
djuice_4people_resizeAz élmények akkor igazán emlékezetesek és maradandók, ha meg tudod osztani azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád. A tavasz a megújulásról szól, amikor újra felfedezheted a világot, és minden egyes nap tartogathat számodra életre szóló élményeket. Ugye te sem szeretnél otthon ülni egyedül? Itt az idő, hogy felvedd a fonalat, végigpörögd az egyre melegebb estéket, és megszervezd az év leghajmeresztőbb bulijait!
A djuice is megújult, hogy még izgalmasabb legyen a tavasz. A djuice folks kiegészítő csomaggal például most három djuice-os barátodat 3 forintos percdíjért hívhatod egész nap, mindössze 300 forintos havidíjért. Erre a barátaid sem fognak tudni nemet mondani, főleg ha azt is megtudják, hogy most 3 hónapig elengedjük a havidíjat! A szolgáltatást – és a három hónapos havidíjkedvezményt – természetesen akkor is igénybe veheted, ha már előfizető vagy. Elvégre nem szeretnétek szem elől téveszteni egymást a barátaiddal, nem igaz?
Legyetek elválaszthatatlanok, pletykáljatok, bulizzatok, élvezzétek az életet! A djuice-szal tiétek a világ!

(X)