Hegyalja tizedszer

hegyaljaMi jó Tokajban azon kívül, hogy borvidék? Ez nem más, mint a Hegyalja Fesztivál. 2009. július 15-19. között nyomás Tokaj-Rakamazra, hogy te is ott lehess! Akár RészletBérletet is vehetsz, az akció július 13-áig tart. A jubiláló (10.) zenei rendezvény világsztárokkal robbant.

A festői környezetbe ellátogat Faithless, Basement Jaxx és Adam Freeland is. De nemcsak az elektronikus zene kerül a terítékre. A Grammyvel díjazott Machine Head is zúzni fog a Hegyalján, meg a Kaliforniából jött Ignite. Ott lesznek a magyar fenoménok: a Tankcsapda, az Ossian, a Pokolgép és a Subscribe. Az elengedhetetlen klasszikusok pedig Tokajon is hozzák majd a formájukat, ők a Quimby, a Péterfy Bori és a Love Band, Kispálék minden alakban, a P.A.S.O., az Irie Maffia, Zagar, a Vad Fruttik, a 30Y, ésatöbbi.

De mi illegális, ami legális ezen a fesztiválon? Élre tör a gerillakertészet. Sokkal zöldebb lesz idén Tokaj, mint bármelyik esemény. A fesztiválozóknak maguknak kell vigyázniuk a Világörökség részévfaithless1é nyilvánított területre, olyan programokkal, mint Csikszippancsok, Kameraneked! vagy Komosztálható edényzet.

Mi lesz még? Szinte minden. Ingyenesen használható négykerekűk a quad parkban, borkóstolás, bungee jumping, freestyle foci, kenutúra, színház, és így tovább… Jó mulatást!