Jampik magyarul

Az idei év tavaszán is ellátogattunk a magyar szakestre, aminek április 8-án, csütörtökön este a DC adott otthont. Most is beigazolódott az örök tény, hogy a magyar szakos lányok a legszebbek az egyetemen!

A szakestre érkezők már a bejáratnál átszellemültek jampivá és jampipivé, ugyanis shake-kel, gumicukorral, nyalókával és retrorágóval köszöntötték az érkezőket a szervezők. Lassan, de biztosan lettünk egyre többen a DC padjaiban, mint ahogy az a reggeli órákon is lenni szokott. Ezután a különböző szakestek küldöttjeinek kellett megfelelniük tíz kérdésre, amellyel kivívhatták a tiszteletbeli magyar szakos címet. Miután sikeresen válaszolták meg a kérdést, hogy vajon mi lehet az állítmánya a „Nincs több söröm” mondatnak, és jól saccolták meg, hogy mennyi időbe is kerül átsétálni az N épületből a várba (a magyar szakosok otthonába), elnyerték a magyar szakosok elismerését. Hol született Badár Sándor?

Megismerhettük a RoVEN Hood csapatot is, hiszen ide tartoznak a magyar szakosok is, sőt valójában Lady Marian is a magyar szakra jár a hétköznapokon!

Ebben az évben már hagyományként tüntették ki a diákok két tanárukat, a szakesten résztvevő hallgatók ugyanis szavazhattak az Év Irodalmárára, és az Év Nyelvészére, akik az idei évben is Kovács Gábor és Révay Valéria lettek.

Ezután a Pannon Universitas Band foglalta el helyét a színpadon, a fiúk rendkívüli hangulatot produkáltak, megtáncoltatták az est vendégeit a tombolahúzás előtt. Utána pedig semmi nem maradt hátra csak az igazi jampimulatság, amelynek felelőse Peri volt, igazi old school és modern rock and roll zenére mulattuk az időt! Köszönjük!