VEN 2011, csütörtök este

Elérkezett hát ez a nap is, amikor elkezdődtek a szavazások, na meg le is zárultak aztán, valamikor hajnalfele. Aki nem volt szaven_04_04_1vazni, az bizony szégyellheti magát. Eredmények csak később lesznek, remélem mindenki izgul! Na de ez már a péntek eseményeihez fog tartozni, mit rohanok ennyire előre, most lássuk a csütörtököt, mégpedig a csütörtök estét.

Ugye szokásosan a Veha VEN híradójával kezdődnek az esték, most is erre számítottunk, de a D!RH a színpadra rendelte Ateskát, a VENcirkusz jelöltjét, aki pedig így szeretett volna boldog születésnapot kívánni Sziknek, a kortesének. Volt torta, a D!RH-tól virág… (segfű!) Tehát Szik, akinek mindig a VEN alatt van, volt, lesz a szülinapja, Boldog Születésnapot! Viszont ugorjunk tovább, ugye híradó, a színvonalat bizony tartják, most is megnevettették a közönséget. Habár lehet, ez nem a kamerások érdeme, hanem a témáé… az pedig van, volt, lesz bőven! Következett a D!RH a főműsorok előtti szokásos kis bevezetőjével: mind a négyen álarcot öltöttek, és azt próbálták eldönteni, melyikük a BatVEN. De természetesen Szityu a BatVEN (vagy esetleg a zsűri?), szóval a fényestekintetűnek kivételesen nem lehetett igaza. Ezután jöhetett is a latexgatyó előadásában a BatVEN csapat főműsorfilmjeven_04_02. Tehát a sztori: Joker elrabolta Macskanőt, ezért BatVEN elindul megmentésére. De rossz irányba indul, és még a Batmobil is lerobban, Robin azonban elviszi biciklijén. Joker fenékrázása és csípőtekergetése azonban nem bizonyult elégnek, ugyanis a vad táncolás közben egyszer csak összeesik, Macskanő pedig meg van mentve. A főműsor a színpadon folytatódott: BatVEN megkérte Macskanő kezét, aki kisebb rábeszélés után (amiben valószínűleg a halkonzervnek is szerepe volt) igent mondott. Ismét elénekelték nekünk, hogy lásd ez a fiú, a Szityú, Szityú, Szityú… A két örök ellenség, Joker és BatVEN kibékült, de persze csak a VENpolgárok érdekében, nehogy túl kevés sört igyanak. Legénybúcsú, leánybúcsú, és végül esküvő. „Eladó a menyasszony!” – kiáltotta el magát a boldog férj, mire a többi csapat jelöltje szép sorban mind megtáncoltatta Macskanőt. Természetesen álarcban. Zárásképpen pedig, a BatVEN csapat megpróbálta megfenyíteni (vagy megölni?) a közönséget a közéjük dobált ajándékokkal (nem papírlapok voltak…). Viszont elnézzük nekik, bizonyára nem is úgy gondolták.ven_04_04

Ezzel az este VEN-részének vége is volt, kezdődött a fesztivál-része: Riddim Colony, Ocho Macho, Irie Maffia. Igen, tegnap felépült a nagyszínpad is, itt a hétvége, most már a csapatok is pihenhetnek. Azaz, bulizhatnak. Értitek! Tehát, mire kijöttünk a nagysátorból a BatVEN főműsora után, már ment a Riddim Colony, viszont igen kevesen voltak, ami egyrészt az előbbi tényből is következhetett. Hangulat viszont már volt, aztán egyre több néző is. Mire Ocho Macho a színpadra lépett, már tömve volt a kis tér az N épület mellett. Énekelj, Veszprém! Nem is tudod, milyen jó neked. A koncert után a sok rajongó között állva, végül sikerült kihívnunk Gergőt egy kicsit, csak amolyan pár kérdésre. Nemsokára azt is olvashatjátok, itt, az egyetemunk.com-on! A nagyszínpadon zárásképp Irie Maffia, hozták a szokott színvonalat, és ha lehet, még többen voltak meven_04_03gnézni. És mivel hétvége, ezért egyre többen is többen lesztek, bár ennyi embert lehetne látni napközben!

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)