VEN Hefner

Hajnalodik, kiugrom az ágyból… Ja nem ez most nem az a történet, de mindenesetre erre a csapatra a hajnal néhanapján rátalál valahol, hiszen mint tudjuk, a Kossuth utca kanyargós és szűkös néhanapján… Ebből, azt hiszem, kitűnik, hogy ez a csapat egy jó kis társaság, akik a gyűlések alkalmával akár meg is fáradhatnak néha, de leginkább a folyamatos előretervezés, nagyszabású, sziporkázó ötletek és kimeríthetetlen lelkesedés jellemez minket. Ezeknél csak a szomjunk, illetve az étvágyunk a nagyobb, amit jól mutatnak a gyűlés után/közben álló üres korsók, poharak és a pizzásdobozok…

Jellemzően leginkább a nőnemű emberfajták vannak többségben a gyűléseken, ami persze senkit nem zavar, hiszen ragyogó személyek egytől egyig, általában ők intézik a többiek – hímnemű lények – élelmiszerellátását, amiért nyilván nagyon hálásak vagyunk nekik. A folyamatos sziporkázó poénok, a sö… narancslé, illetve a pizza, na meg a nagyszerű ötletek, meg hát a kölcsönös focimeccsnézések nagyot dobnak a gyűlések hangulatán, és ezzel is csak saját kreatív mivoltunkat erősítjük.

Működik a kollektív munkamegosztás intézménye, hiszen a lányok intézik a ruháinkat, illetve a nagyon részletes pipere szervezést, míg a fiúk minden mást. Leginkább ivást, de Oszi készítí az újságot, tehát jelenleg egész nap a cikkek elkészítésén dolgozik. Mr. Heffner, a legendás playboy fiatalkori megszemélyesítője nem más, mint a Zsolti, aki maga sem kevesebb, mint az öreg Heff. A lányok közül Kinga az, aki az egész gépezetet mozgásban tartja és rohangál az ügyeink után.

A nulladik napi sportnap pedig csak a hab a tortán, amikor is a nagy szervezésbeli fáradalmakat kipihenjük kollektíven, vegyes sporteseményekkel, aminek a csattanója a kedvenc csapatodnak való pontok szerzése! A nagy fáradtság után a csapatkocsmában is kipihenjük magunkat, úgyhogy tartsatok velünk a nulladik napon! Hiszen ne felejtsétek el, itt alkonyattól pirkadatig folynak az események.

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)