VEN van volt lesz!

_dsc3463

Egyszer minden jónak vége szakad, nem lehetett ez másként az egyetemi napokkal sem. A söröshordók kiürültek, a táncos cipők elkoptak, a szoknyák sem pörögtek már olyan nagy lendülettel, és már nem is alkonyattól pirkad.

Tegnap este Rédey Ákos visszakapta a hatalmat a mi újdonsült diákrektorunktól, Bakfitty Jankótól. A bevezetett intézkedéseire nemcsak mi vagyunk kíváncsiak, hanem Jankó is, hiszen a DIRH gondoskodott az egész éjszakás beavatásról. Ha mégsem találnánk meg azokat a kényelmes szalmabálákat és lóitatókat, akkor tudjuk, melyik rektori hivatalban kell feljelentést tenni. Talán egy idő után még arra is fény derül, hogy M ügynök hova teleportált tegnap éjszaka, mivel hiába keresték a dékánok, csak valami másik dimenzióban lelhettek volna rá. Ahhoz meg ugye tudjuk, hogy neutronizálódni kell…

Az alkonyatig azonban még rengeteg móka és kacagás várta a VEN polgárokat. A nagyszínpadon együtt tombolhattunk a Hősökre és a Machine Mouse-ra, majd Beck Zoltán énekelt azokról a veszprémi puha talpú lányokról a 30Y-nal. A szemfülesebbek akár pálinkázhattak is vele a koncert után, hiszen ő is elvegyült a fesztiválozó tömegben. Azok a boldog VENnapok sem múlhattak el Nagy Feró és a Beatrice nélkül, úgyhogy aki nem akart 100% partyzni a DC-ben, az sem unatkozott.

A nevetni vágyókat Benk Dénes szórakoztatta, aztán a Jäger sátorban is beindult az élet DJ Paplannak köszönhetően, s akinek volt hangja előtte még énekelhetett is. A rock zenei sátorban a Fish, FlyJam és a Metrosection gondoskodtak a hangulatról. A VENt nem lehet elbúcsúztatni asztalon és pulton táncolás nélkül, így a csapatkocsmákban tegnap is fergetegparty volt. Most aztán tényleg alkonyattól pirkadt, hiszen a nap első sugarai sem tudták hazaküldeni az embereket. Előbb-utóbb azonban meg kellett keresni, hogy részegen ki visz majd haza, hiszen a XXI. Veszprémi Egyetemi Napok sem tarthat örökké, bár szeretnénk. Jövőre találkozunk, hiszen VEN van volt lesz!

Anikó

FacebookApiException thrown

Error validating application. Application has been deleted. (190)