Zsír este PÜSZÜ-sen

November 3-án este elérkezett a már ötödszörre megrendezett Zsíros PÜSZÜ Party. A DC-ben egy szakeseteknél kicsit szabadabb, lazább összejövetelen vehettünk részt, sok-sok zsíroskenyér társaságában. Pénzügy és számvitel alapszakos és Számvitel mesterszakos hallgatók gyűltek össze ismerkedni és közösen szórakozni.

A program 20 órakor kezdődött a kiírás szerint, aki ez után érkezett, mint első program, a “büntetőpia” elfogyasztásával kellett meglakolnia. Grimaszokkal és elharapott szitokszavakkal nyugtázták a távolról csak feltételezhető kimondottan rossz izét az italnak, amit az este további részében többször is megízlelhettek akik megérdemelték. Következtek az oktatói köszöntések. Először Dr. Dimény Erzsébet szakvezető, majd Dr. Böcskei Elvira a Számvitel és Controlling Tanszék vezetője köszöntötte a megjelenteket.

Szokásokhoz híven elbúcsúztatták a végzősöket, és köszöntötték a gólyákat. Mindenkinek fogadalmat kellett tenni, aminek szövege néhol problémát okozott, de a büntető ital leöblítette az elakadt szavakat.

Szintén a hagyományokat követve indult meg az V. Zsíros PÜSZÜ Party császárnő és császár megválasztása. Rögtönzött jelöltkeresés kezdődött. A közönség néhol tapssal és skandálással vette rá a kiszemeltet a jelentkezésre, de voltak akik könnyebben rávehetőek voltak. Három hölgy, és négy úriember sorakozott fel a színpad előtt, egyesével kis bemutatkozással próbáltak hatni a közönségre. A szavazatok megírására adott időt az egyetemi ki mit tudon közönségdíjat kapott Horváth Ádám stand-up előadásával töltött ki a rendezőség. Elérkezett az eredményhirdetés, ahol császárnőnek Scheier Ilonát, császárnak pedig Schubert Endrét válaszották. Nekik is eskütétel volt a kinevezés felétele, és nekik is kisebb problémát okozott a szöveg pontos elmondása. A rendezők erre reagálva probléma nélkül kitöltötték a következő adag büntetőitalt.

A kötött program után zenés mulatság kezdődött, a felhőtlen jó hangulat megtetézése érdekében.

Zsíroskenyérrel, sörrel és jó hangulattal töltöttük el esténket az V. Zsíros PÜSZÜ Partyn. Jövőre ugyanekkor találkozunk!

A PÜSZÜ partyn készült képeket megtekinthetitek a Galériában.