5. körlevél (exkluzív, a kiadatlan körlevél)

Jóóóó jóóóóóó itt a Diákrektor!!!

Na ki az?

Te sem tudod?

Miért nem?

HÁT NYERT A VENCIRKUSZ, ÍGY NEM MÁS, MINT

ATESKA

LETT A

DIÁKREKTOR!!!!

Tökre nem jól érezzük magunkat, mert lett fönökünk, de örülünk, mert azt mondta, hogy kenyeret és CIRKUSZT AD A NÉPNEK ÍGY NEKÜNK IS J

A Diákrektor kihirdetett, megmásíthatatlanul Ateska a 2011-es év Diákrektora! A *VEN*Cirkusz jelöltje a több hónapos felkészülést követően a VEN hetén bizonyíthatta, hogy mennyire rátermett a feladatra, és a közönség is így látta, így a legtöbb voksot is ő gyűjthette be.

De ne gondoljuk azt, hogy ez könnyű volt számára, kiváló társai voltak a címért rendezett versengésben: a BatVEN, a HeaVEN, a Termelő SzöVENkezet, és a MouVEN Rouge csapat jelöltjei, kortesei, és tagjai úgyszintén kihozták a maximumot magukból, így hatalmas taps és elismerés illeti őket!!!

A Pénteki napon a délután leginkább a felkészüléssel és a pihenéssel telt, ugyanis minden csapat bemutatta a gálaest során a legdörgedelmesebb produkcióját. Ennek köszönhetően láthattuk a MouVEN Rouge hihetetlenül összerakott és jól koreografált tangóját és kánkánját, melyet a hatalmas sikernek örVENdő, visszatapsolt, és nagyon sok okmánysörért újra elvállalt Diákrektori Hivatali tánc előzőzött meg, vagyis a mi táncunk. Ez a nemes fellépés két meglepetés sztárVENdéggel is kibővült, név szerint Lö Bálint és Lö Ati is betanulta a nem túl bonyolult koreográfiát, nem kis sikert aratva ezzel!

Meghallgathattuk újból a Termelő SzöVENkezet nótáját, ami most is szétszedte a sátrat, és mindenkit felállva táncolásra késztetett. Ezen felül előadták még a fantasztikus wakawaka számot is, ahol Pépi is eltáncolta a megfelelő kézmozdulatokat! Köszönjük, nélküled nem lett volna teljes a produkció! J

HeaVEN a főműsorában látott koreográfiával örvendeztette meg a nagyérdeműt, mely nem kis ujjongást és őrjöngést váltott ki a sátorlakókból. Nem csoda, hiszen maga Jézus adta áldását erre a fellépésre, aki maga is részt vett az angyalok táncában, és az angyalkórussal énekelte a keresztény rock legismertebb zsoltárait! Nem véletlenül Jézus Krisztus a Szupersztár!!

BatVEN csapata az ősellenségek összefogásából kötött nagyszerű tánccal lepte meg a minket, majd maga BatVEN, alias Szityú is a színpadra lépett és legfőbb kártevőjével, Jokerrel, akit Vass Máténak hívnak, eltáncolták a legtüzesebb koreográfiát, amit csak szem láthatott! Fülledt, fűtött hangulat uralkodott ekkor már a sátorban, higgyétek el, nagyon meleg volt! J

A *VEN*Cirkusz is készült meglepetésekkel, kortesdaluk szétszedte a sátrat elemeire, és ebből eredően véglegesen tudatosult az agyunkban és a retinánkban, hogy „Jóóóó jóóóó itt van újra itt a VEN!” SZIK és Ateska egekig ugrottak, már-már megfogták az IstVEN lábát is, amit a közönség hatalmas ovációval dicsért és támogatott. Nem utolsó sorban a pantomim mesterük előadásán is újból szájtáthattunk! És én még mindig nem jöttem rá, ki lézerezik rá az ujjaira ilyen pontosan …

Na persze nem csak erről szólt az egész gálaest, díjeső is volt (BituVEN Iván meteurológus erről nem tájékoztatott minket).

A DESIGN ÉS INNOVÁCIÓS DÍJAT HAZAVIHETTE A BATVEN CSAPATA! (taps-taps-taps)

A LEGJOBB CSAPATKOCSMA DÍJA A HEAVENNÉL LANDOLT! (taps-taps-taps)

AZ ARANYHANGSZÁL DÍJ A TERMELŐ SZÖVENKEZETHEZ KERÜLT! (taps-taps-taps)

A LEGJOBB FŐMŰSOR DÍJÁT A *VEN*CIRKUSZ VIHETTE HAZA! (taps-taps-taps)

A LEGKIEMELKEDŐBB DÉLUTÁNI PROGRAMOKÉRT JÁRÓ DÍJAT A *VEN*CIRKUSZ KAPTA! (taps-taps-taps)

A LEGJOBB ÚJSÁG DÍJA NEM MÁS, MINT A TERMELŐ SZÖVENKEZET BIRTOKÁBA JUTOTT! (taps-taps-taps)

A VENOSCART IDÉN AAAAAA MOUVEN ROUGE CSAPATÁNAK ÍTÉLTE A ZSŰRI! (taps-taps-taps)

JUTOTT DÍJ A LEGJOBB CSAPATARCOKNAK IS, AKIK SZIKSZAI TAMÁS VIKTÓRIA, SIPOS CARMEN, BOKKON BEATRIX, PACHER MÁRKUS ÉS BODOR SÁRA VOLTAK, EZEN FELÜL RUS CARLA BARBARA VOLTAK! (taps-taps-taps)

A DIRH ÁLTAL MEGVALÓSÍTOTT VENKÁRTYÁK LEGGYORSABB ÉS LEGGYORSABB ÉS LEGTELJESEBB MEGSZERZŐJE LŐRINC ADORJÁN GT VOLT, AKI EGY HALLGATÓI ÉLMÉNYCSOMAGGAL GAZDAGODOTT! (taps-taps-taps)

Ezt követően az Örektorok örVENdeztettek meg minket egy nem akármilyen műsorral! A jelenlévők tanúi lehettek Borbély „Dezső” Dezső örektor HIVATALOS, MEGISMÉTELHETETLEN ESKÜVŐJÉNEK! A násznép alig hagyta szóhoz jutni őket, hiszen végig taps és ováció követte a műsort! Nem maradt el a csokordobás is, amiből egyből kettő volt, és amiből legalább 10 lánynak jutott virág, ennek következtében kötelezünk mindenkit, hogy nyomban házasodjon meg, és hívja meg a VENpolgárokat is!

LEGVÉGÜL, DE CSÖPPET SEM UTOLSÓ SORBAN KIHIRDETÉSRE KERÜLT A NÉP AKARATA, VAGYIS A DIÁKREKTOR SZEMÉLYE, AKI 2011-BEN A HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYT NYÚJTÓ CSAPAT ÉLÉN ÁLLÓ NAGY „ATESKA” ATTILA LETT!!!!!

Így hát teljessé vált a Diákrektori Hivatal, élünkre állt a Diákrektor, ki átvehette a rektori sajtostallért és talárt, majd hű irodistái vállán körbevonult a VENpolgárok között. Címét egy éven keresztül töltheti be, reméljük ő is jól fogja beosztani ezt az egy évet! Ehhez kívánunk neki sok erőt, kitartást, kreditet, szűrőhalasztási kérelmet, és lányokat, de természetesen nem lesz egyedül, hiszen mi, a Diákrektori Hivatal tagjai mindig mellette leszünk, és nem lesz ez másképp a *VEN*Cirkusz, a BatVEN, a HeaVEN, a Termelő SzöVENkezet és a MouVEN Rouge csapatok tagjaival sem!

Nincs más hátra, mint előre, ünnepeljük meg a Diákrektort méltó módon, gyertek velünk a csapatkocsmákba, a koncertekre, másnaposkodjunk együtt a DiRH irodában és tegyük emlékezetessé még az utolsó perceket is!

KÖSZÖNETÜNKET FEJEZZÜK KI A JELÖLTEKNEK, A CSAPATOKNAK, A SZERVEZŐKNEK, A SEGÍTŐKNEK, A FELLÉPŐKNEK, A MÉDIA SZEREPLŐINEK, AZ EGYETEM ÉS A VÁROS VEZETÉSÉNEK, AZ ŐRZŐVÉDŐKNEK, A PULTOSLÁNYOKNAK, A KOCSMÁROSOKNAK, ÉS MINDENKINEK, AKI AKÁR A LEGKISEBB MÉRTÉKBEN IS HOZZÁJÁRULT A XXIII. VEN SIKERESSÉGÉHEZ! KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, HOGY ITT VOLTATOK A XXIII. VEN-EN, REMÉLJÜK JÖVŐRE IS JÖTTÖK MÉG EGY EMBER TÁRSASÁGÁBAN!

ÉLJEN A VEN!