A Hallgatói Önkormányzat munkája a Nagykanizsai Kampuszon

A nagykanizsai kampusz Hallgatói Önkormányzatának egy elnöke, öt szakképviselője és egy ellenőrző bizottsági tagja van.

DSC_0087

Név szerint:
Kondákor Balázs HÖK – PEN HÖK elnök
Kománovics Alexandra FOKSZ – szakképviselő,
Csordás Felícia FOKSZ – szakképviselő,
Horváth Zsanett GTK – szakképviselő,
Fatér Kitti GTK – szakképviselő
Farkas Zoltán MIK, MK – szakképviselő
Papp Dénes – Ellenőrző Bizottsági tag.

Minden év elején fórumot tartunk a hallgatóknak, ezzel is segítve őket, hogy könnyebben vegyék a tanulmányaikkal kapcsolatos akadályokat. Bármilyen gondjukkal fordulhatnak hozzánk, s mindig akad valaki, aki meg tudja oldani a felmerült hallgatói problémát.

Múlt hónapban a Boszorkánybál nevű rendezvényünkkel arattunk hatalmas sikert a hallgatók és az oktatók körében egyaránt. A több éves hagyományokhoz híven idén is megrendezésre került április 8-án. A bál különlegessége abban rejlik, hogy szigorú dress code van érvényben, amely csak a fekete és a vörös ruhát engedélyezi, ugyanakkor tiltja az estélyi és az öltöny viselését.

Örülök, hogy részese lehetek ennek a kis csapatnak és talán az egyik legfontosabb dolog a pozitív visszajelzés, melyben igen csak bővelkedik a Nagykanizsai Kampusz Hallgatói Önkormányzata. Egy olyan közösség vagyunk, ahol mindenki ismer mindenkit, a hallgatók bizalommal fordulnak hozzánk és már többször, többektől hallhattuk, hogy mennyire köszönik nekünk, amit értünk teszünk. Ez mindennél többet ér a számunkra és motivál minket a jövőre vonatkozóan.

 

Fatér Kitti

fotó: PEN HÖK