Beharangozó

„Vége van a szünetnek, vége van a hessznek,
Újabb, gyötrelmesen jó órarendek születnek.
Elkezdődik a tanulás, de már a komolyabb fajta,
A szakestes verziók aktuális típusa.
Öröm vagy bánat? Nem számított soha,
Koccintsunk egyet a mostanra!” S.F.

Megkezdődött a 2020-as tanév! Várnak ránk a változatosabbnál változatosabb és izgalmasabbnál izgalmasabb bulik, események, avatások és búcsúztatók. Beöltözős, kiöltözős partik. Ne is ragozzuk tovább, nézzük milyen szakesetek várnak még ránk a félévben!

PTszakest_DomjánAttila (3)

2020.02.25 (kedd) –  MFTK Kari Est – Idén harmadszorra rendezik meg az estet, de nem csak bölcsészhallgatókat várnak. Az eddigi nagy érdeklődésre való tekintettel februárban már a „B” aulában várják az érdeklődőket a szervezők. Az új helyszín, új meglepetéseket is tartogat, tombolák, játékok és zenés-táncos mulatság szórakoztatja majd a vendégeket.

2020.03.02 (hétfő)– Gazdász szakest – Az idei év igazán varázslatos lesz a résztvevők számára. Rengeteg meglepetés és garantált jókedv várja a kíváncsi muglikat. Százfűléfőzet és számos egyéb érdekes, finom itallal kedveskedünk a látogatóknak. A bulit meglepetés fellépő kezdi el és Aaron Wise folytatja majd. Az italokról természetesen a veszprémi egyetemisták egyik kedvenc helye fog gondoskodni!

2020.03.05 (csütörtök)VII. Pénzügy és Számvitel & Turizmus szakest –„ Jön a február , és ezzel együtt az új félév, aminek az elején mindenki egy kicsit félénk. Félévnyitó bulik után jöhet a szakestszezON, együtt bulizunk MFTK-n, Biomérnökön és a Gazdászon. De a legjobb majd csak ezután jön ám! A március ötödikei Püszü Tv Candy Bar! A helyszín a „B” aula lesz idén. lesz nyalóka, cukorka és mindenféle édes lé. Ezek után jön egy nem mindennapi élmény, hiszen a vacsi mellé az Ocho Macho zenél még. Melléjük társul Feng YA Ou és Bánki Beni, szóval a jegyed időben vátsd ki! Várunk téged sok-sok szeretettel, tombola után a bulit Dj Aaron Wise dobja fel! Gyere el és bulizz velünk idén, a VII. Püszü Tv-n.” Nagy Liza

Márciusi szakeste:

  • Gazd-Prog Szakest
  • Vegyész szakest
  • Szilikát szakest

Április szakestek:

  • Vegyészmérnök szakest
  • Mérnökinformatikus és üzemmérnök-informatikus szakest

Mindegyik szakesten érdemes megjelenni, hiszen sosem tudhatod, miről maradsz le!

„Hiányozni nem érdemes és ráadásul felesleges,
Dobj be egy felest, aztán nevess.” S.F

A szakestek mellett rengeteg kulturális és intézményi program is várható az idei évben, melyeken a megjelenés ugyancsak ésszerű. Kövessétek facebookon az egyetemi oldalakat, így biztosan nem maradtok le semmiről!

Fotó: Domján Attila