És így lett a Hotel VENthol

Történetünk főhőse nem is olyan rég még Isztambul romantikus utcáin sétált, amikor eszébe ötlött, hogy milyen jó lenne éppen a tranzisztorkor hajnalán a Pannon Egyetemen lenni. Így hát elindult a hosszú úton. Ment csak egymagában, étlen, szomjan, mígnem összefutott egy multimilliomos dzsesszdobossal.

– Te vagy a jelölt! De három próbával kell bizonyítanod rátermettségedet! – szólt a dobos. Hősünk aztán nem is tétlenkedett tovább.

Ment csak ment, mígnem egy tóhoz ért. Micsoda buli! – gondolta magában, mikor meglátott egy lányt, és azonnal szerelembe esett. De amikor a vízparty twistparty éjjele után felvirradt a reggel, hősünk csak annyit mondott: – Ciao Marina! Így hát ellenállt a csábításnak és kiállta az első próbát,.

Ment, csak ment tovább, de akkor egyszeriben hatalmas neonparádéra lett figyelmes. Betért a Casino Twistbe, ahol éppen csak cha-cha-cha táncbajnokság volt, és addig pörgette a lányokat, míg mindenki ki más kidőlt mellőle.

– Csavard fel a szőnyeget! – szóltak neki –, most már leoltanák a lámpákat. Hősünkről pedig kiderült, hogy valójában ő a parkett igazi ördöge.

De még mindig ment, csak ment tovább, míg végül a VEN kapujában találta magát. Ott aztán ő hajolt a legmélyebbre a bejáratnál felállított limbóhintó alatt, ezzel pedig bebizonyította mindenki számára, hogy ő a szédítő, hogy ő a hódító, hogy ő a mámorító, hogy ő a csábító. És ha feltűnik az ismerősök között, a lányok összesúgnak a háta a mögött, ő az igazi Csókkirály.

Ezúton szólítok fel minden egyetemi polgárt, hogy tegye próbára Chelly-t, a táncparkett ördögét egy limbópárbajban. Lányok, bizonyosodjatok meg róla, hogy tényleg ő a csókkirály! Szóljon a ROCK VEN ROLL !!!

És senki se felejtse el, ÉLJEN A VEN 2009-ben is!!