Fényjáték – Döme Péter & Dencs Zsanett

2010. április 13. és május 13. között újabb érdekes kiállítással találkozhattok a GTK jóvoltából! Döme Péter és Dencs Zsanett közös kiállítása kap helyet a GTK Folyosógalériáján Fényjáték címmel!

Röviden a két művészről:

Döme Péter:

Érettségi után nyomdai retusőr és fotós végzettséget szerezett,majd idegenforgalmi tanulmányokat folytatott. A művészet több válfaja is érdekli. A festés mellett zene készítéssel, dj-zéssel és zenekari manageléssel is foglalkozik. A festést, csak úgy mint a többi művészeti tevékenységét , autodidakta módon sajátította el.
A festés már gyerekkora óta foglalkoztatja. Saját vászon alkotásai mellett  design festéseket is készít minden fajta anyagra, legyen az fa tábla vagy fal. Jelenleg veszprémben él és alkot.

folyosagalaria-300x195

Dencs Zsanett:

1999-ben nyert felvételt a szombathelyi Berzsenyi Dánel Főiskola rajz tanári szakára, ahol 2003-ban szerzett diplomát. A főiskola után Budapestre költözött, ahol leginkább belső dekorációval foglalkozott. 2004-ben a DNS Természetközpontú Egyesület tagja lett, és azóta is aktívan segíti az egyesület munkáját. 2006-tól részt vett a Méhkasaula Egyesület munkájában, leginkább a Méhkas Dia Project tevékenységében, 2007-től a tagja is egyben. 2008-tól a balatonfüredi Képtár Galériában dolgozott. Jelenleg a Kiskunsági Nemzeti Park közelében él egy tanyán, a művészet mellett elsősorban a gazdálkodást tanul. Tanára: Pásztor János festőművész, 1997-1999 között, akivel azóta is baráti viszonyt ápol.

Forrás: http://networkedblogs.com/1PA3O

Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kar – Blog