Homokozó, medence, cukorkadobálás… – mesésen telt a VEN ötödik napja

A VEN ötödik napjára is elég energiája maradt a fiatal egyetemistáknak, még a szakadó eső sem tántorított el senkit. Az utolsó csapat, vagyis a KaraVEN is színpadra léphetett, és megmutathatta egyéni produkcióit. Előtte azonban a prezentációkra került sor, ahol már a képeket látva kezdhettünk ráhangolódni az egyiptomi hangulatra.

VEN-0488
A képre kattintva galéria nyílik!

Voltak piramisok, puputevék, de ami a kocsmájukban volt, az tényleg maga Egyiptom. A kocsma közepén egy felfújható gyerekmedence állt, ebből kellett szívószállal poharakba gyűjteni a benne lévő italt. Ezután hamar átalakult a hely, hiszen a következő feladathoz nem kellett a medence, de ha már Egyiptom, akkor mi jöjjön még, ha nem homok? Így hát a KaraVEN csapata egy homokozót helyezett a térbe, és a feladat ismertetése után, mint egy játszótéri panoráma fogadta a fiatalokat. Sok embernek nem volt már hangja az előző napi koncertek miatt, de a homokvárépítés mindenkinek nagyon ment. 

VEN-0517
A képre kattintva galéria nyílik!

Miután újból átélhették gyerekkorukat, lassan jöhetett a VEN híradó is. Az egyetemisták örömmel nézték vissza az előző napi videókat, képkockákat, hol csak homályosan emlékezve azokra. Végül eljött az utolsó csapat nagy bemutatkozása is, vagyis a KaraVENé.

VEN-0568
A képre kattintva galéria nyílik!

Színvonalas táncprodukciói mellett, dicséretre méltó volt a jelmez is, amit viseltek. A nézők igazi egyiptomi környezetben érezhették magukat. A zsűritagok lekenyerezése itt sem maradhatott el, de ez a csapat a végén a nézőket is megjutalmazta, hiszen a csapattagok a színpadról marékkal szórták a tevés csomagos cukorkákat mindenfelé.

VEN-0582
A képre kattintva galéria nyílik!

A cukordobálás után a műsor véget ért, nyolc órától már megkezdődött a kampánycsend és a szavazás is elindult. Az esti bulizás hangulatát először Byealex adta meg, majd Curtis és Majka koncertjére is összegyűlt a nép, ahol a bulizók egyértelmű tetszésüket nyilvánították ki.

VEN-0577
A képre kattintva galéria nyílik!

A Veszprémi Egyetemi Napokkal kapcsolatos további tartalomért kattints ide!

Fotók: Dencs Bence