II. Halloween Futás a Pannon Egyetemen

2014. november 6-án a Testnevelési és Sport Intézet második alkalommal szervezte meg a Halloween Futást, amely az egészséges életmód követőinek közös ünnepe. A mozgás szeretetén túl a Halloween ünnep vidámságáról és hangulatáról szólt az esemény.

DSC_1250 V kk

A szervezők mindenkit bíztattak arra, hogy beöltözve jelenjenek meg az eseményen, hiszen a résztvevők egyéni és csoportos jelmezversenyen is elindulhattak. A regisztrációt a jelmezesek felvonulása követte. A feladatot mindenki kellően komolyan vette, a versenyzők között láthattunk halott balerinát, szellemlovast, zombit, vámpírt, sőt krumpliszsákot is. Számos ötletes, poénos, olykor félelmetes megoldást láthattak a nézők. A verseny eredményéről végül szakmai zsűri döntött.

A felvonulás után kezdetét vehette a futás. A résztvevőknek egy 2000 méteres távot kellett teljesíteniük. Az útvonalat világító lámpások jelezték. A szervezők az adrenalinszint növeléséről is gondoskodtak, a futókra ugyanis időnként fák mögött rejtőző „szörnyek” ijesztettek rá.

A sikeres célba érés után a futók forró teával frissülhettek fel, mindenki kapott egy kitűzőt emlékül, ezt követően pedig csoportkép készült, mialatt a zsűri összesítette a pontszámokat. A díjazottak értékes nyereményekkel gazdagodhattak a Grand Canyon Söröző, a Hotel Magister, a Hangulat, a Schönig Cukrászda és a Jakova pékség jóvoltából.

DSC_1188 V kk

A Testnevelési és Sport Intézet minden résztvevőnek 2 darab testnevelés aláírást ajánlott fel, továbbá az eseményhez a Veszprémi Középiskolás Liga is csatlakozott, a futás során 5 középiskola tudott pontot szerezni.

Szabó Virág

Fotó: Domján Attila