Legyél Te is az MKT IB Pannon tagja!

„Bizonyára felmerül Benned, hogy mi is az MKT IB Pannon. Ez nem más, mint a Magyar Közgazdasági Társaság Veszprém Megyei Szervezet Ifjúsági Bizottsága, amely 2013. november 12-én tartotta alakuló ülését a Gazdaságtudományi Karon. A szervezet elnökének Hargitai Dávid Mátét, alelnökének Hartdégen Zsoltot választották a tagok.

1463594_175297439337619_352574446_n

 Mik a szervezet céljai?
A szervezet alapvető célja, hogy mind tagjait, mind a Pannon Egyetem hallgatóit bevonja a Pannon Egyetem aktív szellemi közéletébe, ezáltal hozzájáruljon szakmai tudásuk, készségeik, ismereteik gyarapításához, látókörük szélesítéséhez.
A szervezet kiemelt célja a közgazdász szakma belső kapcsolatrendszerének bővítésében történő szerepvállalás, továbbá a fiatalok bevonása a közgazdász társadalom szakmai és társadalmi életébe, konstruktív együttműködés létesítése és fenntartása más gazdasági felsőoktatási intézmények MKT ifjúsági szervezeteivel, illetve a Pannon Egyetem más diákszervezeteivel. Emellett célkitűzései között szerepel a szervezet tagjainak, a Pannon Egyetem hallgatóinak segítése a munkaerőpiacon való elhelyezkedésben, szakmai tapasztalatszerzésben.

Hogyan kívánjuk megvalósítani a célkitűzéseinket?
Magas színvonalú szakmai rendezvények, előadások, workshopok, tréningek szervezésével. A programok előkészítése, lebonyolítása során a tagok is lehetőséget kapnak gyakorlati szervezési ismeretanyag elsajátítására, rendezvényszervezésben és a szervezet más tevékenységeiben (pl. marketing, pályázatírás) való részvételre.

Milyen előnyökkel jár a tagság?
A szervezeti tagság számos előnnyel járhat Számodra, ha csatlakozol, ugyanis

  • gyakorlati tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek a leendő munkahelyeden nagyon jól jönnek majd,
  • fejlődnek a kommunikációs, szervezési, problémamegoldó, stb. készségeid,
  • látóköröd szélesedik,
  • lehetőséget kapsz kapcsolatépítésre más felsőoktatási intézmények hallgatóival, vállalatok vezetőivel, a szakma jeles képviselőivel,
  • részesülhetsz a szervezet által nyújtott kedvezményekben,
  • egy MKT mágneskártya szerencsés tulajdonosa leszel, amely 5-15%-os kedvezményre jogosít több, mint 1000 üzletben országszerte.

Kik lehetnek tagok?
Jó hír, hogy a szervezetnek tagja lehet a Pannon Egyetem bármely hallgatója, akár Te is!:)

Hogyan lehet jelentkezni a szervezetbe?
A szervezetbe egy jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhetsz. A jelentkezési lap átvehető a Pannon Egyetem „A” épületének első emeletén található 102-es irodában.

Ha további információkat szeretnél, kövess minket a Facebookon: facebook.com/MKTIBPannon

Csatlakozz hozzánk, mert mi hidat építünk közted és a vállalatok között!”

Iván Katalin

Fotó: facebook.com/MKTIBPannon