Másnak kötelező, neked lehetőség! Keresd a nagy ZS-t!

Van autód? Vagy néhány autós ismerősöd? Akkor használd ki a lehetőséget és csatlakozz a Campus Alkusz diák és kollégiumi versenyhez biztos nyereményekért!

Itt nincsen apró betűs rész, aki játszik, nyer! Pontjaidért cserébe ingyen bulizhatsz 2011-ben a Hegyalja Fesztiválon! Tokaj-Rakamaz festői táján a legjobb zene, a legfinomabb borok társaságában élvezheted a nyarat! Ha inkább világot látnál, váltsd pontjaidat utazási utalványra és az Orange Ways jóvoltából téged várnak Európa legizgalmasabb városai. Dőlj hátra egy luxus buszban és irány Prága, Erdély, Berlin, Pozsony, Bécs! Láss világot, akár a haverokkal együtt! Vagy inkább otthon ülnél egy jó könyv mellett? Ha Alexandra könyvutalványt kérsz nincs más dolgod, mint válogatni a Könyvpalota roskadozó polcairól! És ha még mindig nem keltette fel az érdeklődésedet, nézz körül a PC Falva webáruház 13.000 féle terméke között. Légy Campus Alkusz és válogass kedvedre 100 informatikai gyártó kínálatából!

A versenyről:

2010. november 1-től december 31-ig a pba.hu a Biztosítók Áruháza Campus Alkusz Diákversenyt és Kollégiumi Versenyt hirdet a kötelező gépjármű felelősségbiztosítások és casco kötésére. A nyereményedet ajándékutalvány formájában adjuk át, azt vehetsz belőle, amit szeretnél. KGFB és Casco külön kötésnek minősül, vagyis egy autós barátod bevonásával máris ringbe szálltál. A www.campusalkusz.hu honlapon megkötött minden egyéni kötés 500 pontot ér!

Saját kötéseden kívül egy regisztrációs rendszerben barátaid, ismerőseid, családtagjaid kötéseit is gyűjtheted, az így kapott pontok összeadódnak és forinttá változnak!  Egy kedvezményezett kollégium megjelölésével kötéseid párhuzamosan oda is elszámolódnak. Az első kollégium jutalma egy prágai hétvége 30 főre, a másodiké egy fergeteges koncert, de egy szuper új hangtechnikát is megnyer valaki! Bárki nevezhet!

További részletek és regisztráció itt: www.campusalkusz.hu