Nemcsak hasznos, de élvezetes is lehet a tapasztalatszerzés?

Ma már a legtöbb tanterv részeként szerepelnek a kötelezően teljesítendő szakmai gyakorlatok. Sokan akár egy kurzusnál szimplán az elegendő teljesítésére törekednek, és kevésbé látják meg a feladatok mögött meghúzódó emlékezetes, sokszor kifejezetten szórakoztató pillanatokat. A karrierépítés a hatékonyság mellett lehet izgalmas is!

PE_print1 Bepillantás a kulisszák mögé

Modern csillogó irodák, nemzetközi projektek és izgalmas kihívások. Milyen lehet az élet a világszinten is elismert cégek irodáiban? Vajon mennyi ember dolgozik azon, hogy egy termék, pl. egy sportautó leguruljon a gyártósorról? Vagy egy népszerű üdítőmárkát megtalálj a polcokon? Számos hazai vállalat nemcsak a diplomával rendelkezőknek, hanem a még diákéveiket taposó fiataloknak is kínál karrierlehetőséget. Tudtad, hogy a szakdolgozat írásában és a szakmai gyakorlat teljesítésében is tudnak segítséget nyújtani hazánk meghatározó munkaadói? Hasznos lehet a számodra vonzó vállalat nyitott pozícióit, karrierprogramjait megismerned! Erre kiváló fórumot jelent a HVG Állásbörze szeptember 23-24-én. Az ország legnépszerűbb karrierrendezvényén több mint 140 cég munkatársa várja kérdéseidet.

PE_print3

Világot látnál és még az elhelyezkedési esélyeidet is javítanád?

Inkább külföld fele kacsingatsz? Az egyetemi évek kihagyhatatlan lehetőségei közé tartoznak az ösztöndíjprogramok. Amerikától Anglián át a messzi Ázsiáig bejárhatod a világot. Talán nem is gondolnád, de amellett, hogy számtalan új ismeretséget köthetsz, és saját bőrödön tapasztalod meg egy másik kultúra mindennapjait, számos olyan készség birtokába is kerülsz, amely a későbbiekben az elhelyezkedésedet is segíti. A magabiztos nyelvtudás mellett ugyanis javul a problémamegoldó képességed, ráadásul nagyobb önállóság és önbizalom jellemzi a külföldet megjárt fiatalokat. Érdemes tehát körbenézni, hogy milyen nemzetközi ösztöndíjak, cserediák programok elérhetőek számodra. A karriervásáron a Mobility Fair kiállítóinál ezekkel a lehetőségekkel kapcsolatban kérhetsz segítséget!

A rendezvény ingyenes, csak regisztrálnod kell! Írd be a naptáradba, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!
Programok, kiállítók, regisztráció: www. hvgallasborze.hu oldalon

Regisztrálj, és találkozzunk szeptember 23-24-án, a budapesti SYMA Rendezvényközpontban!

PE_print4