QuizNight hódít az egyetemisták körében

A QuizNight az angolszász területeken méltán népszerű pubquiz magyarországi változata. A játék alapvetően egy kvízjáték, amit jellemzően bárokban, pubokban és kávézókban rendeznek meg minden héten.

13_QuizNight_01

Az itthon népszerű kvízjátékokkal szemben az egyéni versenyzők helyett csapatok mérkőznek meg egymással. A nyereményt a játéknak teret adó szórakozóhelyek biztosítják.

A játékba minden kötelezettség nélkül be lehet szállni, akár a megmérettetés közepén is, csupán egy jó csapatnevet kell kitalálni.

Országos szinten 5 éve játszanak, de Veszprém ebben az évben csatlakozott ehhez a rendezvényhez. Minden hétfőn este 8 órakor, összesen 17 helyszínen veszi kezdetét a verseny. A veszprémi helyszínt a Sport Pub Söröző adja ahol a kvíz mester a Pannon Egyetem hallgatója, Szegi Balázs.

Honnan értesültél a QuizNight nevű versenyről?

Egy kedves ismerősöm megkeresett és arra buzdított, hogy jelentkezzek kvíz mesternek. Azóta már több fordulón is túl vagyunk a csapatokkal, kialakult az a bizonyos mag, akikkel hétről hétre készülünk a versenyre.

Kik jelentkezhetnek a versenyre?

A QuizNight-ra maximum 5 fő csapatok jelentkezését várjuk. A Sport Pub Sörözőben 70 főnek tudunk helyet biztosítani.

Mit kell tudni a játékról?

A játék kétfordulós és összesen 20 kérdésre kell válaszolni. A fordulók közt úgynevezett Villámkörkérdéseket teszünk fel a résztvevőknek. A játék végén a nyertes csapatok italnyereményben részesülnek.

13_QuizNight_17

A csapatoknak lehetőségük van plusz pont szerzésre is, amit úgy kaphatnak meg a csapatok ha szülővel érkeznek és egy-egy jó hozzászólással dobják fel az estét.

A heti rendezésű kvízek résztvevő helyszínei között bajnokág folyik, melynek pontjait a www.quiznight.hu oldalon vezetünk.

A rendezvényen készült teljes képgalériát ide kattintva érhetitek el!

Fotók: Domján Attila